GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε Βασιλείου ο Παναιτωλικός

Την απόκτηση του μέχρι πρότινος επιθετικού του Λεβαδειακού, Στέλιου Βασιλείου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο παίκτης θα ε...



Την απόκτηση του μέχρι πρότινος επιθετικού του Λεβαδειακού, Στέλιου Βασιλείου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο παίκτης θα ενσωματωθεί σήμερα στην ομάδα...

Κυριολεκτικά στο και… πέντε ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε την τελευταία του μεταγραφή. Ο Στέλιος Βασιλείου θα φορά τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Λεβαδειακού τα είχε βρει εδώ και μέρες με την ομάδα του Αγρινίου, όμως χρειάστηκε πρώτα να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Βοιωτούς για την αποδέσμευση. Κάτι που τελικά έγινε.

Ο 23χρονος φορ θα συμμετάσχει σήμερα στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Στέλιος Βασιλείου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδας μας και το απόγευμα θα πάρει μέρος στην προπόνηση».

1 σχόλιο

  1. Φορολογία στα σπίτια..

    Πόσοι ηλίθιοι αλλά παχυλά αμειβόμενοι σύμβουλοι υπουργών και υφυπουργών χρειάζονται για να αποφανθούν ότι πχ. στην Αράχοβα με τα πλούτη της και στα ρημαγμένα χωριά πάνω από το φράγμα του Μόρνου πρέπει να υπάρχει το ίδιο ύψος φορολογίας ακινήτων? Δηλαδή τα σαλέ της Αράχοβας, τα σπίτια της εκεί που κάθε σπιθαμή μετριέται με χρυσάφι, και του χιονοδρομικού της ίδια φορολογία με αυτά. Και αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!
    Και γιατί συμβαίνει? Γιατί η Γερμανία με τους Έλληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ θέλει οι Έλληνες να πάψουν να είναι ιδιοκτήτες σπιτιών, να ζουν όπως σε βόρειες χώρες που το σπίτι που μένουν δεν τους ανήκει…….
    Κοντά σε αυτούς που πρέπει για χίλιους δυο λόγους να φορολογηθούν να ξεσπιτωθούνε αυτοί που έχουν ένα σπίτι στην πόλη άντε και άλλο ένα ρημαγμένο σε ένα κορακοχώρι από τους γονείς τους και που για όσο ζούνε αυτοί θα το συντηρούνε μιας και τα παιδιά τους δεν πρόκειται να το ξαναδούν
    Γι’ αυτό και η φορολογία σε αυτά, γι’ αυτό και η εσκεμμένη ανικανότητα που παρατηρείτε με τις διάφορες λίστες κλεφταράδων, λωποδυτών και μη, για να μην έχει το κράτος χρήματα και να στραφεί εναντίων των σπιτιών, εκεί που ο κάθε Έλληνας είχε το κεραμίδι του, την βολή του.
    Πόσοι ηλίθιοι αλλά παχυλά αμειβόμενοι υπουργοί και υφυπουργοί χρειάζονται για να αποδεχτούν τις εισηγήσεις των παραπάνω ηλιθίων αλλά παχυλά αμειβόμενων συμβούλων?
    Πόσοι ηλίθιοι αλλά παχυλά αμειβόμενοι βουλευτές χρειάζονται για να στηρίξουν με την ψήφο τους στην βουλή των ελλήνων τον νόμο που θεσμοθετεί τις εισηγήσεις των ηλιθίων αλλά παχυλά αμειβόμενων συμβούλων και το νομοθέτημα των ηλίθιων αλλά παχυλά αμειβόμενων υπουργών και υφυπουργών?
    Πόσοι ηλίθιοι αλλά παχυλά αμειβόμενοι περιφερειάρχες. Δήμαρχοι και σύμβουλοι βολεμένοι με τις μπίζνες τους και τα λαδώματα τους ( και από το κολόχαρτο βγάζουν την μίζα τους, και όποιος πιστεύει ότι όσοι ανακατεύονται στα κοινά το κάνουν από αγάπη για τον τόπο τους του αξίζει μια ισόβια θέση στο Δαφνί) πόσοι λοιπόν χρειάζονται για να βγάλουν τον σκασμό και να αποδεχτούν τις ηλιθιότητες των ηλίθιων?
    Πόσοι αθλιότατοι, ξετσίπωτοι, συνδικαλιστές από πρωτοβάθμιο έως τριτοβάθμιο σωματείο με σκυμμένη την κεφαλή μέχρι εδάφους προκειμένου να μην χάσουν την εύνοια των πατρώνων τους χρειάζονται για να βγάλουν τον σκασμό και αυτοί υπακούοντας στο κομματικό συμφέρον που τους ανέδειξε για να αποδεχτούν τις ηλιθιότητες των ηλιθίων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση