GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα ήθελα να κάνω πλαστική στην κοιλιά μου»

Ποια είναι η γνώμη της...



Ποια είναι η γνώμη της...

Τζούλι Μασίνο για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ;

«Το μπότοξ δεν το σκέφτομαι, αλλά θα ήθελα να κάνω πλαστική στην κοιλιά μου. Μετά από δύο χειρουργεία αλλά και λόγω ηλικίας και των πολλών κιλών που έχασα πρέπει να κάνω μια επέμβαση για να διορθώσω τη χαλάρωση. Ξέρεις είχα πολλά προβλήματα υγείας και έχω κάνει πολλές εγχειρήσεις, αλλά αυτά τα αφήνω πίσω μου τώρα πια» τόνισε στο You.

- Γιατί δεν θέλεις να κάνει μπότοξ;

«Νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου που δεν επιθυμώ να κάνω καμία... επιδιόρθωση. Έφτιαξα τα δόντια μου και αμέσως άλλαξε το χαμόγελο μου, ο κολλητός μου, μου έκανε μαθήματα μακιγιάζ και έτσι έμαθα ποια χρώματα με κολακεύουν. Βρήκα τον εαυτό μου με τη νέα κουπ και τις ξανθές ανταύγειες. Ένιωσα καλά με το σώμα μου και έκανα τα τατουάζ που ήθελα μια ολόκληρη ζωή αλλά δεν το τολμούσα γιατί δεν μου άρεσα όπως ήμουν! Το θέμα δεν είναι να είσαι τέλεια -κανείς δεν είναι- αλλά να νιώθεις μέσα σου Α' ποιότητα. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ και αυτή είναι η αληθινή Τζούλι Μασίνο. Νιώθω όμορφη όταν φοράω τις δημιουργίες που μου επιλέγει η στυλίστριά μου και όταν κάθε 15 μέρες κάνω τα νύχια μου. Από τη στιγμή που δεν έχω ρυτίδες, δεν θέλω να γίνω Barbie doll με το μπότοξ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση