GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμαρχος της Πάτρας συναντήθηκε με τον Διευθυντή της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης είχε συνάντηση με τον Θωμά Γλαβά Διευθυντή της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στο... εργοστά...



Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης είχε συνάντηση με τον Θωμά Γλαβά Διευθυντή της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στο... εργοστάσιο του Δρεπάνου, προκειμένου να συζητήσουν για τις καταγγελίες πολιτών, που αφορούν στα συνεχή περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας και της παραλίας των Αραχωβιτίκων.

Ο Δήμαρχος, απαίτησε από τον εκπρόσωπο του μονοπωλιακού ομίλου, να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, για την αποφυγή στο μέλλον κάθε είδους ρύπανσης.

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, είναι αποφασισμένη να μην ανεχθεί καμιά ασυδοσία στην λειτουργία της μονάδας, η οποία προκαλεί σοβαρά προβλήματα σε βάρος της υγείας των κατοίκων και στο περιβάλλον.

Ταυτόχρονα ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου να προχωρήσουν στην εφαρμογή του νόμου, για να σταματήσουν τα περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση