GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σότλοφ πουλήθηκε στους τζιχαντιστές;

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Στίβεν Σότλοφ ο οποίος αποκεφαλίστηκε με φρικιαστικό τρόπο από τους τζιχαντιστές την περασμένη εβδομ...



Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Στίβεν Σότλοφ ο οποίος αποκεφαλίστηκε με φρικιαστικό τρόπο από τους τζιχαντιστές την περασμένη εβδομάδα, πουλήθηκε στους "μαχητές" του Ισλαμικού κράτους από αντάρτες έναντι 39.000 ευρώ. Αυτό κατήγγειλε στο CNN ο εκπρόσωπος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Μπάρακ Μπάρφι.
Όπως είπε, οι τζιχαντιστές ειδοποιήθηκαν από τους αντάρτες όταν ο δημοσιογράφος εισήλθε στη Συρία. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος που βρισκόταν στα σύνορα της Συρίας τηλεφώνησε στους τζιχαντιστές και έστησαν έναν ψεύτικο έλεγχο.

Σημειώνεται ότι ο Σότλοφ, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια αποστολής στη Συρία τον Αύγουστο του 2013.
"Για πρώτη φορά, μπορούμε να πούμε ότι Στίβεν πουλήθηκε στα σύνορα" τόνισε ο Μπάρφι.
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του Σότλοφ άσκησε παράλληλα κριτική στους χειρισμούς της αμερικανικής κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για "ανακριβείς δηλώσεις" σχετικά την υπόθεση, που είχαν αποδοθεί σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση