GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγελαφικό! Συνέβη στη Σπάρτη: Μπέρδεψαν τα φέρετρα σε δυο ταυτόχρονες κηδείες!

Ο ένας τάφηκε μισή ώρα αργότερα και η κηδεία του άλλου… αναβλήθηκε για σήμερα... Απόγευμα Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:30. Στη...



Ο ένας τάφηκε μισή ώρα αργότερα και η κηδεία του άλλου… αναβλήθηκε για σήμερα...
Απόγευμα Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:30. Στην οδό Λυκούργου στο ύψος της Πυροσβεστικής «νεκροφόρα» μάρκας Mercedes περνάει με ταχύτητα από μπροστά μας, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω σταματάει λόγω μποτιλιαρίσματος του δρόμου από δύο άλλα αυτοκίνητα που προπορεύονται!

Τότε ο οδηγός της «νεκροφόρας» πανικοβλημένος ανοίγει το παράθυρο φωνάζοντας «κάνετε γρήγορα φύγετε από τη μέση, δεν ξέρετε τί συμβαίνει». Την ίδια στιγμή ένας πεζός ακούγοντάς τον του λέει.» Τί βιάζεσαι ρε φιλαράκι, τώρα έτσι κι αλλιώς πεθαμένος είναι τί τρέχεις να προλάβεις;». Άμεσα τα προπορευόμενα αυτοκίνητα ανοίγουν το δρόμο και η «νεκροφόρα με μεγάλη ταχύτητα, σαν σε rally, φτάνει στην εκκλησία του Αγίου Νίκωνα φρενάροντας. Μέσα σε λίγα λεπτά μπροστα στα έκπληκτα μάτια μας βλέπουμε να βγάζουν το ένα φέρετρο και να βάζουν ένα άλλο, που νωρίτερα απ' ότι μάθαμε κάποιο άλλο γραφείο τελετών είχε τοποθετήσει μέσα στο ναό για την εξόδιο ακολουθία!
Η απάντηση για όλη αυτή την αναστάτωση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα ρωτώντας ανθρώπους που βρέθηκαν στη κηδεία η οποία θα λάμβανε χώρα στην εκκλησία του Αγίου Νίκωνα.

Η αιτία
Την ίδια ώρα δύο κηδείες ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στη Σπάρτη και στη Σκάλα. Έτσι λοιπόν δύο διαφορετικά γραφεία τελετών παρέλαβαν τις σορούς
από το Γενικό νοσοκομείο Λακωνίας για να τις πάνε στις εκκλησίες όπου θα πραγματοποιούνταν οι κηδείες.
Ωστόσο για άγνωστο λόγο μπέρδεψαν τα φέρετρα με αποτέλεσμα όταν οι οικογένειες τα άνοιξαν, διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτά δεν ήταν οι σοροί των δικών τους ανθρώπων!
Τελικά μετά από αυτό το απίστευτο λάθος τα γραφεία τελετών ως όφειλαν άλλαξαν τις σορούς και έσπευσαν να τις πάνε στα σωστά σημεία. Με αυτά και μ’αυτά η τελετή στη Σπάρτη καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά, ενώ αυτή στη Σκάλα αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση