GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανέβει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολυμπιακός θέλει να επικρατήσει και της Βέροιας για να περάσει εκείνος στην κ...



Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολυμπιακός θέλει να επικρατήσει και της Βέροιας για να περάσει εκείνος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Πώς θα παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να… προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα και να κάνουν το καθήκον τους απόψε κόντρα στη Βέροια (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «βασίλισσα του Βορρά» μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να νικήσουν την ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκρανέρο, έτσι ώστε να περάσουν εκείνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες από την υπερπροσπάθεια της πρεμιέρας του Champions League και παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει στα πλάγια τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Αυλωνίτη και Γιαννούλη. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Κασάμι, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς.

Στην επίθεση θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Φουστέρ, με τον Μήτρογλου να είναι στην κορυφή. Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα να ξεκινήσει ως βασικός ο Μπενίτες.

Εκτός από τους τραυματίες, εκτός θα μείνουν οι Φορτούνης, Αμπιντάλ, Αφελάι και Διαμαντάκος, αλλά η αποστολή θα γίνει γνωστή εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση