GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ως ικέτης ο Σαμαράς στη Μέρκελ…

Με αφορμή την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο η Κουμουνδούρου αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιο ότι: ...


Με αφορμή την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο η Κουμουνδούρου αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιο ότι:
«Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της».
Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία.
Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Οπου παει ο Σαμαρας παει σαν ζητιανος και οπου παει ο ψευτομαγκας κουκουλοφορος του ΣΥΡΙΖΑ παει σαν επαναστατης χωρις γραβατα.
    Η μεγαλη πλακα θα γινη αν ο λαος στις εκλογες του δοση την πρωτη θεση την οποια και του ευχωμε να γελαση λιγο το χειλακη μας.
    Αυτο το σουργελο και ολο το σκυλολοι που εχει γυρω του με αρχηγο τον αρχικλεφταρο τον Μητροπουλου νο μιζουν οτι ειμαστε στη δεκαετια του 80.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση