GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται ο (εθνικιστής ηγέτης) Σάλμοντ μετά την ήττα στο δημοψήφισμα της Σκωτίας...

Ο Σκωτσέζος εθνικιστής Άλεξ Σάλμοντ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του κόμματός του και τη θέση του πρωθυπουργού της επαρχίας ...

Ο Σκωτσέζος εθνικιστής Άλεξ Σάλμοντ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του κόμματός του και τη θέση του πρωθυπουργού της επαρχίας μετά την ήττα της παράταξής του στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας.
"Για εμένα η περίοδος που υπήρξα ηγέτης έχει σχεδόν τελειώσει αλλά για τη Σκωτία η εκστρατεία συνεχίζεται και το όνειρο δεν θα πεθάνει ποτέ", είπε ο Σάλμοντ μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Εδιμβούργο.
Ο Σάλμοντ πρόσθεσε ότι δεν θα δεχθεί την πρόταση να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του Σκωτσέζικου Εθνικού Κόμματος (SNP) στο ετήσιο συνέδριό του τον Νοέμβριο και κατόπιν θα παραιτηθεί από το θώκο του πρωθυπουργού της επαρχίας.
"Αφού ψηφίσει η βάση θα παραιτηθώ από τον θώκο του πρωθυπουργού για να επιτρέψω στον νέο ηγέτη (σ.σ. του SNP) να εκλεγεί", διευκρίνισε ο Σάλμοντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση