GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Υπουργός που βόλεψε στο δημόσιο σύζυγο, κόρη και κουμπάρα...

Σκηνικό ακραίου νεποτισμού και οικογενειακού βολέματος έχει στήσει η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκαλώντας ουσ...



Σκηνικό ακραίου νεποτισμού και οικογενειακού βολέματος έχει στήσει η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκαλώντας ουσιαστικώς το κοινό αίσθημα, σε μία περίοδο που η κοινωνία είναι φτωχοποιημένη και η ανεργία στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη.

Αντί η κ. Βούλτεψη να θεωρήσει την τοποθέτησή της ως κυβερνητικής εκπροσώπου ως άλμα στην ούτως ή άλλως μικρή πολιτική της καρριέρα, την αξιολόγησε ως ευκαιρία να αποκαταστήσει και κάποιους οικείους της. Και αυτό όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν ανελάμβανε τα καθήκοντά του είχε κάνει συστάσεις στους υπουργούς να μη βολεύουν συγγενείς.

Έτσι τοποθέτησε τον συνταξιούχο σύζυγό της κ. Στάθη Αγγελόπουλο στο υπουργείο Τύπου, δίπλα της, σε ρόλο τοποτηρητή και, ουσιαστικώς, διευθυντή του γραφείου της. Μπορεί βεβαίως να μη πληρώνεται ο σύζυγος, αλλά διεκδικεί παρεμβατικό ρόλο σε ένα αντικείμενο το οποίο αγνοεί παντελώς. Με άλλα λόγια λύνει και δένει και, έτσι διαμορφώνεται ένα κλίμα που παραπέμπει στο παρελθόν και σε μικροκομματικής αντίληψης λειτουργίες των υπουργικών γραφείων.

Πλην της τοποθέτησης του συζύγου της, η κ. Βούλτεψη έχει φροντίσει να αποκαταστήσει και την κόρη της. Η οποία είναι υπάλληλος του Αθηναίκού Πρακτορείου και αποσπάστηκε από την μητέρα της στο πολιτικό γραφείο της και από εκεί έχει τοποθετηθεί στο Μαξίμου, εκτελώντας χρέη γραμματέως της.

Τέλος η κ. Βούλτεψη συμπλήρωσε το τρίγωνο των οικείων της με την ...κουμπάρα της την οποία απέσπασε στο υπουργείο και την προορίζει για διευθύντρια του γραφείου της!

Είναι τάχα θέμα ασφάλειας που επιλέγει συγγενείς της η κ. Βούλτεψη, επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη σε άλλους; Και πόσο η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να την εξωθεί σε πράξεις με τις οποίες εκτίθεται αλλά και εκθέτει και όσους την επέλεξαν;;

3 σχόλια

  1. Γιατί έπρεπε να βάλει μέσα στο γραφείο της τον οποιοδήποτε ΑΓΝΩΣΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.7 Σεπ 2014, 6:25:00 μ.μ.

    Αυτό βρήκατε ρε παιδιά, δεν είχατε τίποτα άλλο να καταλογίσετε, της κ. Βούλτεψη;
    Πόσο κακοπροαίρετη είναι η ανάρτηση αυτή!
    Δεν είναι λογικό να έχει ανθρώπους της εμπιστοσύνης της στο γραφείο της;
    Πολύ περισσότερο που, από όσα γράφετε, ο σύζυγός της, δεν πληρώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέθηκε και σύζυγος γι' αυτή την κάργια;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση