GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μας πόνεσε η ήττα από τον Ολυμπιακό την Τρίτη»

Αρκετοί μπορεί να μην το περίμεναν, όμως ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να κερδίσει με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο π...


Αρκετοί μπορεί να μην το περίμεναν, όμως ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να κερδίσει με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.
Με αφορμή τον εν λόγω αποτέλεσμα, ο Κόκε παραδέχτηκε πως δεν ήταν το ευρωπαϊκό… ποδαρικό που ήθελαν οι «ροχιμπλάνκος», ωστόσο υποστήριξε πως θα πρέπει να φανούν δυνατοί μέσα στην Ισπανία.
«Μας πόνεσε η ήττα την Τρίτη (16/9). Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση, αλλά δεν έγινε. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και να εξακολουθούμε να κερδίζουμε», ήταν τα λόγια του 22χρονου μέσου κατά την διάρκεια δηλώσεών του σε σπόνσορα των Μαδριλένων.
Επιπλέον, επισήμανε πως δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, καθώς θεωρεί ότι η τύχη τους γύρισε την… πλάτη στο ματς του Πειραιά.
«Δεν θα πρέπει να ανησυχούμε. Ήταν η πρώτη μας ήττα στη σεζόν και είχαμε παίξει καλά μέχρι εκεί. Ίσως να μην ήμασταν τυχεροί στον Πειραιά και χάσαμε. Τώρα τελείωσε και δε μπορούμε να το σκεφτόμαστε άλλο», τόνισε ο Κόκε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση