GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλαφούζος, ο Τζίγγερ και η Μενεγάκη!

Για ποιο λόγο συναντήθηκαν και συνέφαγαν ο πρώην και ο νυν του Παναθηναϊκού; Εδώ σε θέλω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τζίγγερ Βαρδιν...



Για ποιο λόγο συναντήθηκαν και συνέφαγαν ο πρώην και ο νυν του Παναθηναϊκού; Εδώ σε θέλω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τζίγγερ Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος, σε προγραμματισμένο ραντεβού κι όχι τυχαία και συμπτωματική επαφή, τα είπαν σε ατμόσφαιρα αρκετά ευχάριστη. Ναι, αλλά γιατί; Δεν λέει κάτι συγκεκριμένο το ρεπορτάζ.

Τι να μας πει το ρεπορτάζ; Το ρεπορτάζ λέει αυτά που του λένε να πει. Αυτά που του λένε να διαρρεύσει. Άρα; Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, τα βάζεις κάτω τα πράγματα.

Αν δεν ήταν σοβαρό δεν θα τα λέγανε στο βιζαβί. Υπάρχουν και τηλέφωνα, όπως να χρησιμοποιούνταν ένας μεσολαβητής. Οι δυο τους, όμως, το θεώρησαν επιβεβλημένο να τα πουν, μάλιστα σε χώρο δημόσιο, σε σημείο εμφανέστατο, όπως είναι το εστιατόριο του Hilton. Όχι, μυστικά. Γιατί; Πιθανόν να ήθελαν, τουλάχιστον ο ένας, να δημοσιοποιηθεί η συνάντησή τους.
Αν, δηλαδή, τα έλεγαν σε χώρο ιδιωτικό, δεν είναι σίγουρο ότι θα γινόντουσαν πιστευτοί, ότι πράγματι είχαν συνάντηση ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το σημερινό αφεντικό.

Κατ' αρχήν. Είμαστε στην αρχή του ρεπορτάζ. Ποιου ρεπορτάζ; Αυτό που κατεβάζει το κεφάλι μας. Η σκέψη μας. Αυτό είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο ρεπορτάζ. Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν.
Ο μεν Βαρδινογιάννης δεν υπάρχει περίπτωση, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ούτε και να μπλεχτεί από μακρυά. Ένα το κρατούμενο. Ο δε Αλαφούζος ούτε καν σκέπτεται να εγκαταλείψει την ομάδα. Δύο τα κρατούμενα.

Το τρίτο κρατούμενο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει εκτός Παναθηναϊκού τους δύο άνδρες. Καμμία μπίζνα. Κανένα πλάνο προσεχούς συνεργασίας. Να, όμως, που δύο πολυάσχολοι, οι οποίοι δεν συνδέονται με φιλία, βρέθηκαν να χαλαρώνουν σε εμφανές σημείο στο κέντρο της Αθήνας.
Να πεις ότι δεν τους ξέρει ο κόσμος; Πιο γνωστός από την Σία Κοσιώνη είναι ο Αλαφούζος και ο Τζίγγερ από την Τατιάνα Στεφανίδου, ίσως και από την Ελένη Μενεγάκη που εκτός από το κανάλι την βλέπεις στο ciao και στην espresso.
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε αποποιηθεί το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ που σήμερα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Τι είδους “εκκρεμότητα” μπορεί να παίζει μετά από τόσο καιρό, αν βέβαια πρόκειται περί αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση