GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λαβρόφ παρουσίασε στο ΝΑΤΟ τα επτά σημεία του Πούτιν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε σήμερα τις προτάσεις για εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία σε τηλεφωνική επ...


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε σήμερα τις προτάσεις για εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ομολόγους του της Γαλλίας και της Γερμανίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίο να αξιοποιηθεί η δυναμική που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Κιέβου και των φιλορώσων ανταρτών ώστε να τερματιστεί η σύγκρουση.
Ο Λαβρόφ και ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Λοράν Φαμπιούς εξέφρασαν και οι δύο την ελπίδα ότι η πρόταση για εκεχειρία εκ μέρους του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν θα βοηθήσει να έρθουν κοντά οι δύο πλευρές στις συνομιλίες που θα έχουν αύριο Παρασκευή στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου, στη συνομιλία που είχε ο Λαβρόφ με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ επισημάνθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό να αποφευχθούν "ενέργειες που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη θετική τάση".
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση