GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει Μπαρτσελόνα ο Ζλάταν

Όλα στραβά πηγαίνουν για την Παρί Σεν Ζερμέν. Δε φτάνει που έχει ξεκινήσει «χλιαρά» στο Championnat, βλέπει και τον ένα σούπερ-σταρ ...


Όλα στραβά πηγαίνουν για την Παρί Σεν Ζερμέν. Δε φτάνει που έχει ξεκινήσει «χλιαρά» στο Championnat, βλέπει και τον ένα σούπερ-σταρ της μετά τον άλλο, να τίθεται νοκ-άουτ ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Τελευταίος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!
Συγκεκριμένα, ο σουηδός επιθετικός έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών Γαλλίας, λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην φτέρνα και τελικά δεν θα είναι έτοιμος ούτε και για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League ενάντια στους Καταλανούς.
Ωστόσο το απουσιολόγιο του Λοράν Μπλαν δε σταματά εκεί, διότι ο τεχνικός των πρωτευουσιάνων δε θα υπολογίζει επίσης στις υπηρεσίες των Εζεκιέλ Λαβέτσι και Τιάγκο Σίλβα.
Ο πρώτος έχει τραυματιστεί στον μηρό (και θα μείνει για αρκετό διάστημα ακόμα εκτός), ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί τράβηγμα στον ιγνυακό τένοντα.
Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η Παρί είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Άγιαξ (1-1).
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση