GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσο περισσότερο παραπαίει αυτή η κυβέρνηση τόσο θα επιτείνει την κοινωνική καταστροφή!...

Γράφει ο Μαγια. Αφού χρειάσθηκαν οκτώ αντικαταστάσεις κυβερνητικών βουλευτών (δια της γνωστής ...δημοκρατικής μεθόδου), ψηφίσθηκε η τροπο...

Γράφει ο Μαγια.

Αφού χρειάσθηκαν οκτώ αντικαταστάσεις κυβερνητικών βουλευτών (δια της γνωστής ...δημοκρατικής μεθόδου), ψηφίσθηκε η τροπολογία περιτύλιγμα του ΕΝΦΙΑλτη από το Τρίτο Θερινό Τμήμα της Βουλής, ο οποίος αποτελεί συνώνυμο της δήμευσης της ακίνητης περιουσίας.
Η Σοφία Βούλτεψη, ήταν ειλικρινής: η αγορά σπιτιών και οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα!
Αποκαλυπτική η κυβερνητική εκπρόσωπος διαλαλεί, χωρίς αιδώ, την κυβερνητική επιλογή για πλήρη απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, της μικροϊδιοκτησίας και της πρώτης κατοικίας, που αποκτήθηκε με πολυετή αποταμίευση ή δάνειο.
Δικαιώνει όλους όσοι από την πρώτη στιγμή, όταν αποκαλύφθηκε η ληστεία, σημειώναμε: «Ο διαβόητος ΕΝΦΙΑ, είναι η οργανωμένη και δολίως μεθοδευμένη επιχείρηση αρπαγής-δήμευσης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων.
Οι νοσηροί εγκέφαλοι που κατασκεύασαν τη νέα φοροεπιδρομή, που έρχεται να αποτελειώσει ό,τι αφήκαν οι άλλες μνημονιακές επιδρομές, επιχειρούν με τη συνδρομή των γκεμπελίσκων της Διαπλοκής είτε να κρυφτούν πίσω από «αβλεψίες» και «λάθη» του προηγούμενου οικονομικού επιτελείου, είτε να αποδώσουν την ιλαροτραγωδία του εκτρώματος, που ονόμασαν ΕΝΦΙΑ, σε «προχειρότητες» από κάποιον «κρίκο της κρατικής αλυσίδας». Όπερ και εγένετο.
Οι γλοιώδεις λεονταρισμοί των σαράντα και πλέον παλικαριών της ...φακής, τύπου Γιακουμάτου, Τζαμτζή και Α. Καραμανλή (με τα άπταιστα ...γαλλικά), που ζήτησαν ευθύνες από αποδιοπομπαίουςτράγους για όσα οι ίδιοι υπερψηφίζουν, απλώς δείχνουν μέχρι πού φθάνει η δειλία, ο πανικός και η γελοιότης τους.
Δεν υπερψήφισαν και με τα δυο τους χέρια τον ΕΝΦΙΑ; Όταν ψήφιζαν, τον περασμένο Οκτώβριο, δε γνώριζαν όσα κατακεραυνώνουν τώρα; Εκτός κι αν η μετάφραση του αγγλικού κειμένου ήταν δυσνόητη...
Προσφιλής τακτική να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν που έχει αποχωρήσει και σε έναν τεχνοκράτη, οι οποίοι, προφανώς, δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Μιλάμε για τσίρκο!
Αλλά τη σφραγίδα του αυτοεξευτελισμού τους και της βαριάς προσβολής της νοημοσύνη μας έθεσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όταν από του βήματος της ΔΕΘ διεκήρυσσε ότι «οι υπεύθυνοι για τα λάθη του ΕΝΦΙΑ θα τιμωρηθούν». Δηλαδή, ο Σαμαράς θα τιμωρήσει τον εαυτό του; Ή μήπως την Τρόικα;...
Όσο περισσότερο παραπαίει αυτή η κυβέρνηση τόσο θα επιτείνει την κοινωνική καταστροφή, τη λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και τη βάρβαρη αναδιανομή εισοδημάτων και περιουσιών σε βάρος της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών.
Κι όμως εκατομμύρια, στραγγαλισμένοι οικονομικά, φορολογούμενοι, «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση