GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα φροντίσει το πρόωρο μωρό σας

Η απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για το μωρό σας μπορεί να είναι δύσκολη για τους γονείς... Ειδικά για τους γονε...



Η απόφαση για το ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για το μωρό σας μπορεί να είναι δύσκολη για τους γονείς... Ειδικά για τους γονείς μωρών που έχουν νοσηλευτεί σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας έχουν κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες.

Όλα τα μωρά έχουν την τάση να κολλάνε μικρόβια και κρυολογήματα καθώς και άλλες κοινές ασθένειες της παιδικής ηλικίας όταν αρχίζουν παιδικό σταθμό. Μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο παιδικός σταθμός θα είναι επικίνδυνος για την υγεία του μωρού σας.

Μιλήστε με τον παιδίατρό σας πριν να επιλέξετε παιδικό σταθμό για τη φροντίδα του παιδιού σας. Εάν το μωρό σας είναι πλέον υγιές, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αλλά εάν το μωρό σας γεννήθηκε πολύ πρόωρο και είχε δυσκολία στην αναπνοή, θα μπορούσε να αρρωστήσει από πολλές κοινές ασθένειες.
Ο παιδίατρός σας μπορεί να συστήσει να εξετάσετε εναλλακτικά το ενδεχόμενο να έρχεται στο σπίτι σας κάποιος συγγενής ή μία νταντά για να φροντίζουν το παιδί.

Εάν επιλέξετε να πάει το παιδί σας σε παιδικό σταθμό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για το συχνό πλύσιμο των χεριών, ειδικά μετά την αλλαγή πάνας ή το σκούπισμα με χαρτομάντιλο.
Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε εμβολιάσει το παιδί σας σύμφωνα με το πρόγραμμα εμβολιασμού προτού το πάτε στον παιδικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση