GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tην ιστορία της Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου ξαναζωντάνεψε η Νένα Μεντή

Τη συγκινητική ιστορία της μεγάλης στιχουργού και ποιήτριας του Ελληνικού τραγουδιού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μιας ιστορ...



Τη συγκινητική ιστορία της μεγάλης στιχουργού και ποιήτριας του Ελληνικού τραγουδιού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μιας ιστορίας που συνδέεται με τις μεγάλες και ιστορικές στιγμές της πολιτικής και κοινωνικής εξέλιξης στην...
Ελλάδα ξαναζωντάνεψε επί σκηνής με τη θεατρική της αφήγηση η Νένα Μεντή, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Οι παλιοί φίλοι της Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου με τις μεγάλες επιτυχίες «Είμαι αητός χωρίς φτερά»,«Όνειρο απατηλό», «η Φαντασία», "Ηλιοβασιλέματα", «Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα», «Περασμένες μου αγάπες», «Πετραδάκι πετραδάκι», καθώς και οι νέοι φίλοι της στιχουργού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές από τη ζωή της μέσα από τους μονολόγους της Νένας Μεντή με τα επτά πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στο έργο της.

Μέσα από την πολυτάραχη ζωή της Παπαγιαννοπούλου ξεδιπλώνεται όλη η νεότερη ιστορία της Ελλάδας, αλλά και η σύγχρονη ιστορία του λαϊκού τραγουδιού. Η ιστορία της συναντά την εθνική τραγωδία μιας χαμένης πατρίδας, της Μικρά Ασίας, περνά από την εποχή των μπουλουκιών και της Αθηναϊκής Επιθεώρησης για να φτάσει ως το καταγώγιο του ρεμπέτικου και την άνθηση του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού.

Η Νένα Μεντή δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στο Αμαλείο Θέατρο για την εξαιρετική ερμηνεία και τη θεατρική της παρουσία.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, με βραδιές γεμάτες μουσική, κίνηση, αλλά και ξεχωριστές θεατρικές ερμηνείες.
Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: www.FestivalAmarousiou.gr, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση