GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ποιος είναι ο Αστέρας Τρίπολης;»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA φιλοξενείται αφιέρωμα στην ομάδα Αστέρα Τρίπολης, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορ...



Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA φιλοξενείται αφιέρωμα στην ομάδα Αστέρα Τρίπολης, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League...

«Μέσα σε δέκα χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε από την τέταρτη κατηγορία της Ελλάδας στους ομίλους του Europa League. Η UEFA συναντά την ομάδα των τρένων. Πήρε στον Αστέρα Τρίπολης τρεις σεζόν για να κερδίσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά με τρεις εντός έδρας νίκες, όλες με δύο γκολ υπέρ του, αυτό το καλοκαίρι έγινε η ένατη ελληνική ομάδα που πέρασε στους ομίλους του Europa League», αναφέρεται στο ξεκίνημα αυτού.

Αφού γίνεται μία αναδρομή στο παρελθόν των Αρκάδων το άρθρο επικεντρώνεται στον προπονητή, Στάικο Βεργέτη: «Είναι ο δεύτερος νεαρότερος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Τζενάρο Γκατούζο του ΟΦΗ.

Ο 38χρονος Στάικος Βεργέτης δεν έπαιξε ποτέ επαγγελματικά λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Αποφάσισε να ακολουθήσει προπονητική καριέρα, αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο φυσικής αγωγής το 2000.

Έχοντας δουλέψει στις ακαδημίες άλλων ομάδων της Αρκαδίας, όπως του Παγγορτυνιακού, ο Βεργέτης ανέλαβε τον ίδιο ρόλο και στον Αστέρα το 2006. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα μετά από έξι μήνες.

Δούλεψε σαν γυμναστής, βοηθός προπονητή, μεταφραστής και αναλυτής παιχνιδιού για την ομάδα μαζί με έντεκα διαφορετικούς προπονητές, πριν αναλάβει ο ίδιος ρόλο πρώτου τεχνικού τον Οκτώβριο του 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση