GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφγανός καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην Άρτα

Είχε την… τεχνογνωσία από την πατρίδα του και έσπευσε να την εφαρμόσει και στην Ελλάδα ένας νεαρός Αφγανός μετανάστης που καλλιεργού...


Είχε την… τεχνογνωσία από την πατρίδα του και έσπευσε να την εφαρμόσει και στην Ελλάδα ένας νεαρός Αφγανός μετανάστης που καλλιεργούσε μια όχι και ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία σε δασώδη περιοχή στην Ακροποταμιά της Άρτας!
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τον 22χρονο αλλοδαπό να περιποιείται τα ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,55 εκατοστών ως 2,90 μέτρων, τα οποία είχε φυτέψει μέσα σε τέσσερα πλαστικά βαρέλια και τον συνέλαβαν. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο νεαρός Αφγανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
*** Μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς μετέφερε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση