GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στην παραπομπή της...

Ραχήλ Μακρή Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσ...

Ραχήλ Μακρή

Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι.
Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιός ή ποιοί με παρέπεμψαν.
Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.
Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση