GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκστρατεία ενημέρωσης για αντίδραση κατά του ΕΝΦΙΑ

Στην Ελλάδα των βιαίως φτωχοποιημένων και απελπισμένων πολιτών, όπου ακόμα και ο αέρας φορολογείται, η κοινωνία, στενάζει στα γ...



Στην Ελλάδα των βιαίως φτωχοποιημένων και απελπισμένων πολιτών, όπου ακόμα και ο αέρας φορολογείται, η κοινωνία, στενάζει στα γκισέ των τραπεζών, της Εφορίας πληρώνοντας δόσεις, έμμεσους και άμεσους φόρους «αίματος», ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος και πολλά άλλα μικρά ή μεγάλα χαράτσια μαζί και τις αποφάσεις – πλειστηριασμούς για τα «κόκκινα» δάνεια και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, στην Κυβέρνηση νόμιζαν ότι αυτή η θερινή ραστώνη θα κρατήσει για πάντα! Και για αυτό νομοθέτησαν το στιγμιαίο «έγκλημα» του ΦΑΠ και του ΕΕΤΗΔΕ να μετατραπεί πια σε ένα διαρκές μέσω του ΕΝΦΙΑ!!!
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής παίρνει την «σκυτάλη» από τον Π. Καμμένο και μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. μπαίνει μπροστά και ξεκινά από σήμερα εκστρατεία ενημέρωσης του Ελληνικού λαού.

Η απελπισμένη κοινωνία κουράστηκε να γκρινιάζει, να αγανακτεί και να πληρώνει ενώ δεν έχει!
Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες … να προχωρήσουν την ενδικοφανή προσφυγή κατά ΕΝΦΙΑ.

Από σήμερα διακινούμε με όλους τους τρόπους το σχέδιο προσφυγής κατά του ΕΝΦΙΑ. Από σήμερα νομικοί και φοροτεχνικοί του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής προσφέρουν όποια στήριξη μπορούμε, προκειμένου να διευκολύνουμε τους εμπερίστατους συμπατριώτες μας. (το σχέδιο προς χρήση, της ενδικοφανούς προσφυγής είναι ανηρτημένο στο www.nikosnikolopoulos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση