GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε τεντωμένο σχοινί ο γάμος πασίγνωστου ζευγαριού. Όλες οι λεπτομέρειες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σενάρια περί κρίσης στον γάμο του ζευγαριού. Λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο τους, κάποιοι τους ή...


Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σενάρια περί κρίσης στον γάμο του ζευγαριού. Λίγους μόλις μήνες μετά τον γάμο τους, κάποιοι τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, όμως οι δυο τους φρόντισαν από κοινού να διαψεύσουν αυτές τις φήμες. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα - σύμφωνα με δημοσίευμα τις Real News - είναι πολύ πιο δύσκολα και κυρίως περισσότερο περίπλοκα.

Το ξαφνικό ταξίδι της Νικόλ Κοτοβός στις Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαιώνει αυτό που ψιθυρίζεται έντονα τελευταία στα κοσμικά πηγαδάκια και θέλει τον γάμο της με τον γνωστό φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο να οδεύει προς το τέλος του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης, άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν από τον πρώτο καιρό του γάμου τους, που έγινε τον Μάρτιο του 2013, υποστηρίζουν πως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και γνώριζαν μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι μοιάζουν πλέον αξεπέραστα.

Εκείνη έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και εκείνος έμεινε πίσω για να σκεφτεί, όπως και εκείνη, το μέλλον του γάμου τους.

Με τη βαριά ατμόσφαιρα όμως που υπάρχει ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, οι στενοί φίλοι τους είναι σχεδόν βέβαιοι πως ο γάμος αυτός οδεύει προς το διαζύγιο. «Θέλουν και οι δυο να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια ώστε να σώσουν τον γάμο τους, κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα μπορεί να συμβεί, αφού το χάσμα ανάμεσα τους πλέον είναι τεράστιο», παραδέχεται στενός φίλος τους, ο οποίος δηλώνει στεναχωρημένος για τη δυσάρεστη τροπή που έχον πάρει τα πράγματα ανάμεσά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση