GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιαννακόπουλος: Ο Μπαλτάκος είναι "φίλος", "λύση" είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

Το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έδωσε διευκρινήσεις για την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στην κλήρωση του πρωταθλήματος, υπογραμ...

Το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έδωσε διευκρινήσεις για την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στην κλήρωση του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ότι βρέθηκε στο πλευρό του προέδρου του Παναθηναϊκού "ως φίλος και όχι ως συνεργάτης".
Ο Τάκης Μπαλτάκος, που επί σειρά ετών αποτέλεσε τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκό, πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων (ακόμη κι από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιώργο Αγγελόπουλο) και μόνο με την παρουσία του, στην κλήρωση της Α1. Βλέπετε, είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τις ηχογραφημένες συνομιλίες με τον Ηλία Κασιδιάρη και την αποπομπή του από το πόστο του Γενικού Γραμματέα της Κυβερνήσεως. Ακολούθησε έντονη φημολογία για επανέναρξη συνεργασίας με το "τριφύλλι".
Από το "πράσινο" περιβάλλον, ωστόσο δίνεται μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία, που δεν επιβεβαιώνει νέα επαγγελματική σχέση των δύο πλευρών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει άριστη σχέση μεταξύ του Τάκη Μπαλτάκου και της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Η παρουσία του στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπάσκετ, την περασμένη Δευτέρα (22/9), ερμηνεύεται διαφορετικά: είχε προσκληθεί και πέρσι, χωρίς όμως να δώσει το παρών, κάτι που έγινε και φέτος. Αποδέχτηκε την πρόσκληση και κάθισε μαζί με τους ανθρώπους που συνεργαζόταν επί σειρά ετών.
Παράλληλα τονίζεται από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι ο ίδιος δεν ταυτίζεται ιδεολογικά με τον Τάκη Μαπλτάκο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς έχει εκφράσει τη θέση ότι η λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση