GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αδέσποτη» χασισοφυτεία σε δάσος των Ιωαννίνων

Το φυσικό καμουφλάζ από πυκνά δέντρα και θάμνους και θάμνους που κάλυπτε μια όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβη...



Το φυσικό καμουφλάζ από πυκνά δέντρα και θάμνους και θάμνους που κάλυπτε μια όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης την οποία καλλιεργούσαν άγνωστοι μέσα σε δασώδη έκταση στην περιοχή Μελιγγούς των Ιωαννίνων, δεν κατάφερε να την κρατήσει μακριά από τα βλέμματα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ωστόσο, η πολύωρη ενέδρα που έστησαν για να εντοπίσουν τους χασισοκαλλιεργητές δεν έφερε τα αποτελέσματα που έλπιζαν, πιθανότατα επειδή εκείνοι τους αντιλήφθηκαν και δεν πλησίασαν. Έτσι, αναγκάστηκαν να ξεριζώσουν τα 34... «ορφανά» δενδρύλλια ύψους από 0,70 εκατοστών ως 2,20 μέτρων και να τα κατάσχουν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών, πάντως, βρίσκονται σε εξέλιξη.

*** Μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη 21,8 γραμμαρίων, 31,6 γραμμάρια κάνναβης αναμεμιγμένα με καπνό και ένα μεταλλικό τρίφτη βρήκαν και κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 38χρονου στην Πάτρα, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένας 45χρονος Ουκρανός συνελήφθη στα Χανιά, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και στην κατοχή του βρέθηκαν 12,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός ανακρίνεται από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Κυδωνίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση