GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απουσίες για τη Μάλμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Έχει τα προβλήματά του εν όψει Μάλμε ο Ολυμπιακός, αλλά και η σουηδική ομάδα δεν πάει πίσω… Συγκεκριμένα, από την πρωινή προπόνηση ...


Έχει τα προβλήματά του εν όψει Μάλμε ο Ολυμπιακός, αλλά και η σουηδική ομάδα δεν πάει πίσω…
Συγκεκριμένα, από την πρωινή προπόνηση του συλλόγου έλειπαν οι Σίμον Κρουν και Μάρκους Χάλστι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αμφότεροι είναι πολύ πιθανό να χάσουν την δεύτερη αγωνιστική του Champions League ενάντια στους «ερυθρολεύκους».
Ο πρώτος βγήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο της εμφαντικής νίκης των πρωταθλητών με 4-1 επί της Μιάλμπι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, λόγω χτυπήματος στο πόδι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σημερινό πρόγραμμα.
«Δε μπορούσα ούτε να τρέξω σε φουλ ταχύτητα. Είναι ένα είδος διαστρέμματος και πονάω στην φτέρνα. Θα δούμε πως θα αισθάνομαι την Τετάρτη», ήταν η τοποθέτηση του Κρουν.
Από την άλλη, ο Χάλστι αισθάνθηκε κάπως καλύτερα -αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα- στην τελευταία προπόνηση της Μάλμε και συγκεντρώνει περισσότερες ελπίδες να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση