GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικό: «Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου»

Καθημερινά, όλο και περισσότερα στοιχεία κάνουν την εμφάνιση τους, σχετικά με την επιρροή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα......



Καθημερινά, όλο και περισσότερα στοιχεία κάνουν την εμφάνιση τους, σχετικά με την επιρροή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα...
Η κρίση, λοιπόν, πέρα από τις «τσέπες» μας φαίνεται πως κατάφερε να «γεννήσει» και μια νέα γενιά κακοποιών, η οποία είναι αδίστακτη! Συγκεκριμένα, μπορεί οι ληστείες στη χώρα μας να έχουν μειωθεί, η βία όμως έχει κορυφωθεί!

Οι ληστές, πάνω στην απελπισία τους, όταν εισβάλουν σε ένα σπίτι, δεν διστάζουν να απειλήσουν, με κατσαβίδια, μαχαίρια ή και... πυρακτωμένα σίδερα σιδερώματος, ανθρώπους που είναι σίγουροι ότι κρύβουν κάπου λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκατοντάδες οι πολίτες, οι οποίοι έχουν δεχτεί βίαιες συμπεριφορές ληστών, που σε αρκετές περιπτώσεις κατέληξαν σε δολοφονίες των ομήρων τους ή σε σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Η σύζυγος δερματολόγου από το Χαλάνδρι, περιγράφει το μαρτύριο που έζησε και προκαλεί ανατριχίλα. «Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου» λέει. Η γυναίκα έπεσε θύμα της σπείρας των Γεωργιανών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι της και επιτέθηκαν με αγριότητα στην ίδια, τον σύζυγό της, την οικιακή τους βοηθό με σκοπό να μάθουν που είναι κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο!

Την ίδια στρατηγική ακολούθησαν πριν λίγους μήνες και σε μια ακόμη ληστεία στους Θρακομακεδόνες, όπου δεν δίστασαν να απειλήσουν με καυτό σίδερο μια τετραμελή οικογένεια δικηγόρου. Οι κακοποιοί ζητούσαν επιτακτικά να τους δώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους, και όταν ο δικηγόρος αρνήθηκε έβαλαν το σίδερο στην πρίζα και του προκάλεσαν εγκαύματα για να τον αναγκάσουν να μιλήσει.

Έτσι, η συμμορία των Γεωργιανών έκανε την επανεμφάνιση της, με αυτήν την φρικιαστική ληστεία, καθώς είχε σταματήσει για λίγο καιρό, όταν τον προηγούμενο Μάρτιο, η ΕΛ.ΑΣ, είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός εκ των μελών της, του 35χρονου Γκεόργκι Μασαρασίλι.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες το πάνω χέρι στις σκληρές συμμορίες έχουν πάρει οι Γεωργιανοί, οι οποίο δεν διστάζουν να κακοποιήσουν άγρια τα θύματά τους. Τα παραδείγματα ηλικιωμένων που βρέθηκαν με σπασμένα σαγόνια, χέρια, πόδια και άγρια ξυλοκοπημένοι είναι πολλά.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, η αγριότητα των ληστών που δρουν το τελευταίο διάστημα. Στην χώρα μας, δεν έχει κανένα όριο. Μια 82χρονη βρέθηκε νεκρή στα Εξάρχεια πριν μερικούς μήνες, όταν πέθανε από ασφυξία λόγω της μονωτικής ταινίας με της οποίας της είχαν κλείσει το στόμα της οι ληστές και όλα αυτά μπροστά στο ανήλικο εγγόνι της. Είναι χαρακτηριστικό πλέον πως για λίγα ευρώ δεν διστάζουν ακόμη και να δολοφονούν τα θύματά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση