GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε τελικά η συναυλία του Ρόκκου...

Απογοητεύτηκαν οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του Στέλιου Ρόκου στη Λάρισα αφού περίμεναν πως και πώς να σιγοτραγουδήσουν τις ...



Απογοητεύτηκαν οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του Στέλιου Ρόκου στη Λάρισα αφού περίμεναν πως και πώς να σιγοτραγουδήσουν τις επιτυχίες του και αυτό τελικά δεν μπόρεσε να γίνει.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες από θαυμάστρια του τραγουδιστή ,ο Στέλιος Ρόκκος ήταν να εμφανιστεί στις δέκα είχε πάει έντεκα και μισή και κανείς δεν τον είχε δει, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά είχε προπληρώσει δέκα ευρώ το εισιτήριο.

O τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως όντως δεν τραγούδησε στη συναυλία, όχι επειδή δεν ήταν εκεί αλλά επειδή έπαθαν ζημιά τα μηχανήματά του: «ήμουν προετοιμασμένος να τραγουδήσω, όμως λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία έπιασε δυνατή βροχή. Δεν πρόλαβα να καλύψω τα μηχανήματά μου με αποτέλεσμα να γίνει μπλάκ άουτ» δήλωσε στο star.gr και συνέχισε: «ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο και τους εξήγησα τον λόγο που δεν τραγούδισα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση