GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Παραλίγο να σφαχτούν δυο αδέλφια για τα μάτια μιας γυναίκας

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν οι περίοικοι της οδού Μιαούλη στη Λαμία πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας ...


Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν οι περίοικοι της οδού Μιαούλη στη Λαμία πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας φωνές και φασαρία.
Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ρινγκ, όπου μέλη μιας οικογένειας αθίγγανων είχαν επιδοθεί σε άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους. Όταν μάλιστα ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι απειλώντας τους πάντες, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.
Με τον ερχομό των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. οι εμπλεκόμενοι στο καβγά σκόρπισαν και τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν. Όταν όμως οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν, ο ένας από τα αδέλφια που είχε φύγει επανήλθε με το μαχαίρι και ξεκίνησε δεύτερος γύρος.
«Τρομάξαμε. Νομίσαμε ότι θα γίνει φονικό μπροστά στα μάτια μας…», είπε στο LamiaReport, ένας από τους γείτονες, που είδε όλο το σκηνικό από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.
Ευτυχώς η επέμβαση των αστυνομικών ήταν και πάλι άμεση και έτσι αποφευχθήκαν τα χειρότερα. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί καταδίωξαν και συνέλαβαν τον έναν από τους αθίγγανους, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε το μαχαίρι και απειλούσε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγριος καβγάς έγινε μεταξύ δυο αδελφών για τα μάτια μιας γυναίκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η γειτονιά «σηκώνεται στον αέρα» από τους καβγάδες της συγκεκριμένης οικογένειας.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση