GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φουντώνει» η κόντρα του Νετανιάχου με την Τεχεράνη

Το Ιράν απέρριψε «τις αβάσιμες κατηγορίες» του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος δήλωσε χθες ότι, αν αποκτήσει π...


Το Ιράν απέρριψε «τις αβάσιμες κατηγορίες» του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος δήλωσε χθες ότι, αν αποκτήσει πυρηνικά όπλα, η Τεχεράνη θα αποτελέσει μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο από το Ισλαμικό Κράτος.
«Το να νικήσουμε το ΙΚ και να αφήσουμε το Ιράν να υπάρχει ως μια δύναμη που απέχει λίγο από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα είναι σα να κερδίζουμε τη μάχη και να χάνουμε τον πόλεμο», είπε χθες ο Νετανιάχου στη διάρκειας της ομιλίας του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Παράλληλα εκτίμησε ότι το ΙΚ και το παλαιστινιακό κίνημα της Χαμάς, που υποστηρίζεται από το Ιράν, είναι «κλαδιά του ίδιου δηλητηριώδους δέντρου».
«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού του ισραηλινού καθεστώτος περιέχουν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του Ιράν και έχουν βασικό στόχο να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα που διέπραξε πρόσφατα εναντίον άμαχων παλαιστίνιων», δήλωσε ο Ιρανός αναπληρωτής πρεσβευτής στον ΟΗΕ Χονταντάντ Σεϊφί, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Fars.
Ο Σεϊφί εκτίμησε επίσης ότι οι δηλώσεις αυτές αποτελούν μέρος της εκστρατείας του Ισραήλ που έχει στόχο να υπονομεύσει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ιράν και της Ομάδας 5+1 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση