GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουδεμία βοήθεια προς τους φοιτητές!

Σπουδάζω στο όμορφο Ρέθυμνο,στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας... Η κατασταση στo Ι-Α ειναι εξαντλητικη και απαραδεκτη. Οι μισοι καθηγητες ...

Σπουδάζω στο όμορφο Ρέθυμνο,στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας...
Η κατασταση στo Ι-Α ειναι εξαντλητικη και απαραδεκτη.
Οι μισοι καθηγητες ανυμποροι να βοηθησουν συμπασχουν και οι αλλοι μισοι απολαμβανουν την πολυκοσμια στα σεμιναρια(τυπου εργαστηρια για να καταλαβετε), περηφανευονται και ειρωνευονται.
Μια προεδρος τμηματος,ειρωνικη μεχρι αηδιας.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
Και εμεις οι φοιτητες να φοβομαστε να σηκωσουμε το κεφαλι μας και να καθομαστε να ακουμε τις προσβολες του καθε ενα καθηγητη.
Μαλλον η ευγενεια δεν συμπεριλαμβανεται στις σπουδες τους...ειναι αρετη που δεν διαβαζετε....δεν μαθαινετε......διοτι δεν εξηγειται ανθρωποι των γραμματων να συμπεριφερονται ετσι.!Ουτε μπορω να εξηγησω για ποιο λογο τασσονται εναντιον μας.
Γιατι αρνουνται να προσφερουν τη οποια βοηθεια.Αρνουνται την εμβολιμη γιατι λενε δεν ειμαστε εξεταστικο κεντρο.Αν ειναι ετσι,να μην δινουμε καθολου εξεταστικες...αλλα αυτο δεν τουσ συμφερει διοτι ετσι επιβαλλονται....αλλο τροπο δεν εχουν βρει...
Κατηγορω το τμημα Ι-Α Ρεθυμνου,για πληρη απαξιωση απεναντι στα προβληματα μας και για υπεροπτισμο των καθηγητων(οχι ολων επαναλαμβανω).
Αρνουνται να μας δωσουν την οποιαδηποτε βοηθεια για να αποκτησουμε το πτυχιο μας.Δεν υπολογιζουν την οικονομικη κριση και ουτε τους κοπους των γονιων μας που πασχιζουν να μας σπουδασουν!
Ειναι παθιασμενοι με την καρεκλα και την θεση τους και οχι με την δουλεια τους.
Νιωθω ντροπη και τιποτα αλλο για αυτο το τμημα.
Και να στειλω ενα μηνυμα προς αυτους,οταν κοιμαστε τα βραδυα εμενα και την οικογενεια μου,οπως και ολων των φοιτητων σας.να μας εχετε βαρος στην συνειδηση σας.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση