GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Πρώτα η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά η αλλαγή του εκλογικού νόμου...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Β...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αναφέρθηκε ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το πώς μπορεί να συντονιστεί καλύτερα το κυβερνητικό έργο και διαπίστωσε κούραση στον ελληνικό λαό, που περιμένει άμεσα χειροπιαστά αποτελέσματα, μετά από πολλά χρόνια πίεσης λόγω της λιτότητας.

Ο κ. Βενιζέλος κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι προκαλεί εθνικό διχασμό, καθώς έχει επιλέξει το ρόλο της δημαγωγίας και της παροχολογίας και όπως υποστήριξε εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων. Όπως τόνισε: "Εμείς επωμιζόμαστε το βάρος των δύσκολων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και το σωστό και το δίκαιο, είναι να υπάρχει εθνική συστράτευση. Όταν η κυβέρνηση λέει τις δύσκολες αλήθειες και αγωνίζεται απέναντι στους εταίρους, η αντιπολίτευση λέει ψέμματα και απευθύνεται στο εσωτερικό. Ο αγώνας είναι άνισος".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κόπωση και στις κοινοβουλευτικές ομάδες, ο κ. Βενιζέλος απάντησε, ότι βουλευτές έχουν την υποχρέωση να αφουγκράζονται το λαό και να μεταφέρουν τις ανησυχίες τους, ενώ για τον εκλογικό νόμο, δήλωσε ότι η αλλαγή του περιλαμβάνεται στην προγραμματική συμφωνία, αλλά πρόσθεσε ότι : "Οι θεσμικές λύσεις ξεκινούν από τη συναίνεση για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας .Ας δούμε αυτό το ζήτημα και έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε κι άλλα θέματα όταν έρθει η ώρα."

3 σχόλια

  1. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας καθηγητής Πανεπιστημίου στο Συνταγματικό Δίκαιο;
    Πάρα μα πάρα πολύ ηλίθιος!
    Γιατί πώς να του εξηγήσεις του Βενιζέλου ότι, συζητώντας την αλλαγή του εκλογικού Νόμου,αποκαλύπτει ότι είναι πανικόβλητος ενώπιον της κάλπης.
    Και είναι καθηγητής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Ο Χοντρός και ο Λιγνός στον Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διχασμό προσωπικοτητος έχεις ΕΥΑΓΓΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση