GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα γίνει συνάντηση Μουν, Έρογλου και Αναστασιάδη

Δεν υπάρχουν εξελίξεις που να δικαιολογούν κοινή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων ...



Δεν υπάρχουν εξελίξεις που να δικαιολογούν κοινή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, δήλωσε ο...
κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης στην Νέα Υόρκη είχε αφήσει ανοικτό μετά την συνάντηση του με τον Ντ. Έρογλου ο νέος ειδικός σύμβουλος για το Κυπριακό του γγ του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντε.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι για να πραγματοποιηθεί τέτοια συνάντηση θα πρέπει να έχει σημειωθεί πρόοδος και να υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο.

Πρόσθεσε: «Δεν βλέπουμε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα υπάρχει ενδεχόμενο κοινής συνάντησης με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών».

Για τις επαφές του κ. Άιντε, ο εκπρόσωπος είπε ότι ο Νορβηγός διπλωμάτης άκουσε τις θέσεις των δύο πλευρών και εξέφρασε γενικές απόψεις αναφορικά με το πώς αντικρίζει ο ίδιος το Κυπριακό, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Είπε, επίσης, ότι συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση δείπνου στις 16 Σεπτεμβρίου, των ηγετών των δύο κοινοτήτων, και την επομένη, κοινή συνάντηση, παρουσία και του ειδικού συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση