GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταφέρονται οι αρμοδιότητες του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας μεταφέρονται οι αρμοδιότητες του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης. Η μετακίνηση θα έχ...



Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας μεταφέρονται οι αρμοδιότητες του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης. Η μετακίνηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Η πληροφορία δημοσιεύτηκε από τους συνδικαλιστές του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συνδικαλιστές είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε οριστικοποιηθεί, πως οι δύο οργανισμοί που λειτουργούν στην χώρα (Θεσσαλονίκης και Αθηνών), θα μεταφερθούν στις αντίστοιχες περιφέρειες. Στην θέση του οργανισμού θα δημιουργηθεί μία ανάλογη διεύθυνση.

«Το σωματείο «Ομόνοια», χαιρετίζει την έναρξη της συνεργασίας με την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Εκφράζει επίσης τη σιγουριά του, πως οι δύο πλευρές θα εργαστούν σκληρά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης», αναφέρουν οι συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση