GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαλς: Η Γαλλία προχωρά σε μεταρρυθμίσεις

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, δήλωσε ότι η χώρα του κάνει πρόοδο στο θέμα των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και ότι τα σχόλ...


Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, δήλωσε ότι η χώρα του κάνει πρόοδο στο θέμα των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και ότι τα σχόλια των Γερμανών για έλλειψη ανάπτυξης στη χώρα είναι «καρικατούρα».
«Γνωρίζω ότι εδώ στη Γερμανία, οι άνθρωποι αρέσκονται να λένε ότι η Γαλλία δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και ότι πλέον είναι ο ασθενής της Ευρώπης», είπε ο Μανουέλ Βαλς μιλώντας ενώπιον Γερμανών βιομηχάνων κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο όπου χθες είχε συνάντηση και με την Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.
«Κοιτάζω τη χώρα μου με ξεκάθαρο μάτι. Ξέρω τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Γαλλία. Όμως αν τα κατάφερε η Γερμανία… γιατί να μην μπορεί η Γαλλία να κάνει το ίδιο;», είπε.
Και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται χρόνος, όμως υπάρχει ξεκάθαρα βούληση προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαστε σε ένα σπιράλ χρέους που δεν είναι πια βιώσιμο».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση