GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετανόητος τσαντάκιας τραυμάτισε γυναίκα στη Ρόδο

Μόλις πριν από 20 ημέρες είχε συλληφθεί για αρπαγές τσαντών στην πόλη της Ρόδου ένας 26χρονος, αλλά εισαγγελέας και ανακριτής τ...



Μόλις πριν από 20 ημέρες είχε συλληφθεί για αρπαγές τσαντών στην πόλη της Ρόδου ένας 26χρονος, αλλά εισαγγελέας και ανακριτής τον είχαν αφήσει ελεύθερο ορίζοντάς του τακτική δικάσιμο. Εκείνος, όμως, δεν έμεινε άπραγος και συνέχισε τις επιθέσεις του από τις οποίες τραυματίστηκε μια γυναίκα.

Ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας αμέσως μετά την κλοπή μιας γυναικείας τσάντας που περιείχε προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα και χρήματα από σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και 93 ευρώ, 53 βουλγαρικά λέβα και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το συνάλλαγμα προερχόταν από την κλοπή της τσάντας μιας 31χρονης Βουλγάρας που είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της σε φανάρι, την περασμένη Πέμπτη. Την ίδια ημέρα, ο 26χρονος είχε ρίξει στο έδαφος μια 54χρονη Ελληνίδα για να της αρπάξει την τσάντα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικά και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση