GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις στη Κεντρική Μακεδονία για κατοχή ναρκωτικών

Με στόχο την αντιμετώπιση της διακίνησης των εξαρτησιογόνων ουσιών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της... Γενικής...



Με στόχο την αντιμετώπιση της διακίνησης των εξαρτησιογόνων ουσιών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της...
Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συλλήψεις:

• Στις 06.09.2014 το πρωί σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών, διότι σε έρευνα της οικίας του προαναφερόμενου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 60 έως 180 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας του και εκριζώθηκαν,
- μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 18,6 γραμμαρίων και
- μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

• Στις 06.09.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Χαλκιδική, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 40 ετών, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, ο 45χρονος απέρριψε εκτός του οχήματος :
- μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,6 γραμμαρίων και
- μία συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 2,2 γραμμαρίων.
Επιπλέον, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 6,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

• Στις 06.09.2014 το βράδυ στην Χαλκιδική, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χαλκιδικής, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι σε αστυνομικό του έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

• Στις 06.09.2014 το απόγευμα στο Αιγίνιο Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα ακατέργαστης κάνναβης και καπνού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση