GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σύλληψη για το τραγικό επεισόδιο στο Ηράκλειο

Τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων η μία κατέληξε σε σύλληψη, ήταν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας για το τραγικό πε...


Τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων η μία κατέληξε σε σύλληψη, ήταν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας για το τραγικό περιστατικό που έγινε στο ματς του Ηροδότου με τον Εθνικό.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 27χρονος για τα επεισόδια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου οπαδού του Εθνικού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Ηρακλείου.
Η ανακοίνωση:
«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης 27χρονος ημεδαπός γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ” Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ηροδότου και Εθνικού Πειραιά, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση