GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για απάτη με παιχνίδι του ΟΠΑΠ‏...

Κηφισιά, 12/09/2014 Προς Νομικές Υπηρεσίες Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., Εφημερίδα KINGBET Περιοδικό Πάμε στοίχημα, Εφημερίδα MUCH Money Αγαπητοί...

Κηφισιά, 12/09/2014
Προς
Νομικές Υπηρεσίες
Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., Εφημερίδα KINGBET
Περιοδικό Πάμε στοίχημα, Εφημερίδα
MUCH Money

Αγαπητοί κύριοι,
Ονομάζομαι Μάμαλης Ελευθέριος, του Στεφάνου, (όλα μου τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση όποιου ενδιαφερόμενου), είμαι πελάτης του Οργανισμού αρκετά χρόνια και «τιμώ» σε καθημερινή βάση πολλά από τα προσφερόμενα παιχνίδια της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., χάνοντας αρκετά χρήματα, αλλά κερδίζοντας και κάποια μερικές φορές. Ο ισολογισμός της περίπτωσης μου είναι κατά πολύ υπέρ του Οργανισμού και κατά της τσέπης μου. Εχθές λοιπόν 11/09/2014 αφού σχόλασα από την δουλειά μου, πέρασα από το πρακτορείο του κ. Λαχανά Αντώνιου στο Χαϊδάρι για να επιδοθώ στην καθημερινή μου συνήθεια. Έφτασα στο πρακτορείο περίπου στις 16:15 μ.μ., εκείνη την στιγμή τα παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα ήταν το ΚΙΝΟ, το live Στοίχημα και οι κούρσες Σκύλων γνωστές ως Races.

Για να βάλω στο κλίμα τους άσχετους με το αντικείμενο, κάνω μια επεξήγηση στο τι εστί Races Σκύλων, στον Ο.Π.Α.Π. Αυτό το παιχνίδι πραγματεύεται αγώνες σκύλων οι οποίοι διεξάγονται στην Αγγλία και ποντάρονται σε πραγματικό χρόνο από τους εδώ παίχτες, μέσα από το εκάστοτε πρακτορείο, το οποίο έχει on line εικόνα με τα κυνοδρομία και γενικά τους χώρους που διεξάγονται οι αγώνες.

Στους live πραγματικούς αγώνες, λαμβάνουν μέρος από 6 σκύλοι ή και λιγότεροι αν υπάρχει κάποια εγκατάλειψη, και ο παίχτης μπορεί να ποντάρει μόνο όταν δοθούν οι αποδόσεις σε κάθε σκύλο που συμμετέχει και μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι ο αφέτης δώσει το έναυσμα της εκκίνησης της κούρσας μέσω μιας σημαίας που κρατάει στο χέρι του. Σημειώνουμε ότι ο κάθε παίχτης δεν μπορεί να ποντάρει επ ουδενί κάποια κούρσα στην οποία δεν έχουν δοθεί αποδόσεις, ούτε να ποντάρει αφού ο αφέτης έχει κουνήσει την σημαία του.

Επίσης κανένας παίχτης δεν μπορεί να παίξει σε μεταγενέστερη κούρσα από αυτή που γίνεται εκείνη την στιγμή, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν δίνονται αποδόσεις για μεταγενέστερες κούρσες, και το μηχάνημα δεν παίρνει, δεν δέχεται τον στοιχηματισμό σε καμία περίπτωση. Επίσης όπως είναι προφανές δεν μπορεί κάποιος να ποντάρει κούρσα που έχει ήδη γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παλαιότερα στο κουπόνι που συμπλήρωνε ο κάθε παίχτης έβαζε τον κωδικό του αγώνα που διεξάγονταν και τον οποίο ήθελε να ποντάρει, όμως από την στιγμή που οι μηχανές έγιναν ψηφιακές πλέον οι παίχτες δεν το συμπληρώνουν αφού δεν μπορούν να ποντάρουν άλλη κυνοδρομία από αυτή που διεξάγεται εκείνη την στιγμή, έτσι για χάρη ταχύτητας δεν βάζουμε κωδικό κυνοδρομίας, και το σύστημα παίρνει ως επιλογή την τρέχουσα κυνοδρομία.

Χθες λοιπόν έγινε το εξής γεγονός, το οποίο είναι εξόχως παράνομο και αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό, και κατακριτέο κ.τ.λ. κ.τ.λ. Συνιστά απάτη από πλευράς του οργανισμού με ενδεχόμενο δόλο. Στις 16:47 διεξάγεται στο Ronford η κυνοδρομία με κωδικό Ο.Π.Α.Π. 12.01 κάνουν λοιπόν επίδειξη οι έξι συμμετέχοντες σκύλοι και βγαίνουν οι αποδόσεις τους στις οθόνες, πλέον οι παίχτες μπορούν να ποντάρουν. Στις 16:45:36 ένα λεπτό περίπου πριν αρχίσει η κυνοδρομία ποντάρω χωρίς να σημειώσω τον αριθμό της κυνοδρομίας στο δελτίο μου, τον σκύλο με αριθμό 2 ο οποίος έδινε απόδοση 3. Ποντάρω λοιπόν 30,00€. Τρέχουν οι σκύλοι βγαίνει πρώτος με διαφορά ο σκύλος με αριθμό 2, κυκλώνω το δελτίο και πάω στο ταμείο να εισπράξω τα 90,00€. Μου λέει η υπάλληλος ότι υπάρχει αναμονή νικήτριας στήλης, της λέω πως γίνεται αφού την έδωσε την νικήτρια στήλη. Κοιτάει το δελτίο μου και βλέπει ότι έχει παιχθεί ο αγώνας με αριθμό 02.01 ο οποίος διεξάγονταν στο κυνοδρόμιο του Crayford στις 16:18, δηλαδή τριάντα λεπτά πριν, της λέω ακύρωσε το δελτίο και δώσε μου τα λεφτά μου πίσω γιατί εγώ δεν θέλω να ποντάρω κάτι το οποίο δεν έχω οπτική εικόνα, το οποίο δεν ξέρω πότε έγινε, πότε θα γίνει και ποιος σκύλος βγήκε πρώτος , δεύτερος κ.ο.κ. Κάνει να ακυρώσει το δελτίο και δεν ακυρώνεται.

Παίρνουμε τηλέφωνο τον Ο.Π.Α.Π. για να βρούμε το δίκιο μας, μας απαντάει ένας κύριος στην θέση 8146 ο οποίος δεν θέλει να πει το όνομα του, αλλά ξέρει να μας πει ότι δεν έχουμε δίκιο και ότι πρέπει να μας κάνει το άσπρο μαύρο. Είμαι λέει η θέση 8146 στις 16:45 βρε Χριστιανέ μου πως ονομάζεσαι τίποτα θέση 8146. Μας λέει ότι έχει καθυστέρηση η κυνοδρομία και ότι πρέπει να περιμένουμε, ρε φίλε εγώ ήθελα την 12.01 όχι την 02.01 ήθελα αυτή που βλέπω όχι όποια θες εσύ. Τίποτα, ακύρωσε μου το δελτίο όχι, δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, όχι. Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και τα δικαστήρια, γιατί πλέον η αναξιοπιστία του Οργανισμού είναι πασιφανείς και δεν ξέρω πόσοι ανά την Ελληνική επικράτεια έχουν χάσει πόσα λεφτά, και πόσες φορές που μας είπαν ότι χάσαμε δεν είχαμε χάσει πραγματικά.

Όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση των αρχών και των Ελληνικών δικαστηρίων, η ηθική βλάβη είναι μεγάλη, προσωπικά είμαι εθισμένος στον τζόγο, έχω χάσει πολλά χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά έχανα ή αν με κορόιδευαν. Το κινητό μου είναι 6972587739 και είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε για να αναδείξουμε τα στοιχεία και του λόγου το αληθές.

Με εκτίμηση
Μάμαλης Ελευθέριος

12 σχόλια

  1. Παιξε φιλε BET 365 ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λες αλλα δεν εισαι σοβαρος για αυτο πρεπει να πληρωσεις.
    Δεν ξερεις οτι τον ΟΠΑΠ τον πηρε ο Μελισσανιδης, τι περιμενες δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εχω πατησει και εγω παρα πολυ με αυτα. πλεον παιζω bet365.com και στην betsonic.com και εχω βρει την υγεια μου αφου εχει μεχρι γ εθνικη, χωρις να σκαω ουτε για στοιχημα, ουτε για καζινο αφου οτι βλεπω και κερδιζω πληρωνομαι.

    ΜΑκαρι να βρεις το δικιο σου αδερφε. μπραβο στο press-gr που βοηθαει τον κοσμο να κοινοποιει τα προβληματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Magkes makria apo OPAP kanoun vlakeies.
    kai ego bet365.gr, betsonic.com kai stoiximan.gr ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρείτε τη “δημοκρατία” των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    O Χ.Χωμενίδης κατακεραυνώνει τη κυβέρνηση: "Πρόκειται για ευθεία κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ"

    Mε επιστολή-καταπέλτη ο Χρήστος Χωμενίδης κατακεραυνώνει κυβέρνηση και διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.

    Την επιστολή ανήρτησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο facebook.

    «Προς τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη
    Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

    Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
    Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου.

    Δεν πρόκειται για το εάν η ομιλία ή και η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έπρεπε να μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.

    Πρόκειται για την ευθεία κυβερνητική παρέμβαση, η οποία αμφισβήτησε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ τη δυνατότητα του να επιλαμβάνεται ζητημάτων, που ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στην αρμοδιότητα μιας Δημόσιας -και ανεξάρτητης από κόμματα και πολιτικά πρόσωπα- Ραδιοτηλεόρασης. Και οδήγησε στην παραίτηση του καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη.

    Εδώ και έναν περίπου χρόνο, προσπαθούμε υπό την προεδρία σας, αντιμετωπίζοντας τις πιο πιθανές και απίθανες δυσκολίες, να θέσουμε τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια νέου τύπου Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η οποία δεν θα κηδεμονεύεται, δεν θα ποδηγετείται, δεν θα χρησιμοποιείται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ούτε και θα μοιράζεται σε σφαίρες επιρροής ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις ανάλογα με τη δύναμη της καθεμιάς.

    Για αυτή μας την προσπάθεια τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν βαρύ πλήγμα. Εάν τα δεχθούμε ως τετελεσμένα, το μέχρι σήμερα έργο μας επί της ουσίας ακυρώνεται.

    Εάν δεχθούμε ότι κρίσιμες –ή και μη κρίσιμες- αποφάσεις λαμβάνονται και κάπου αλλού και από κάποιους άλλους, υπομονομεύουμε εκόντες-άκοντες το παρόν και το μέλλον της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

    Λυπάμαι πολύ.

    Με τιμή,
    Χ.Α.Χωμενίδης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι παιδια μονο bet365.......

    13 September 13:15
    ( Από rounti7)

    Aυτα δεν ειναι τιποτα. Η βετ 365 σε αγωνες μπασκετ μολις εχεις κερδισει ενα μπετ σε καλη αποδοση. , σου εχει βαλει τα χρηματα στον λογαριασμο και κατα της 5 την νυχτα στα παιρνει πισω και σε πληρωνει σε πολυ χαμηλοτερη αποδοση.
    Ιδου τα μειλ που μου εστειλε. Σε λαιβ στοιχημα παρακαλω...
    Και μαλιστα δυο στοιχηματα .

    Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με το στοίχημα PK4941198710F το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 4.50, (Νέα Ζηλανδία - 2η περίοδος - Πρώτος στους 20 πόντους - Νέα Ζηλανδία v Τουρκία). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτή η επιλογή παίχθηκε σε λάθος αποδόσεις και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, θα διευθετηθεί στις σωστές αποδόσεις του 2.15.

    Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς,
    Η ομάδα της bet365

    Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με το στοίχημα HK6623834110F το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις 3.40, (Νέα Ζηλανδία - 2η Περίοδος - Νικητής (2πλής επιλογής) - Νέα Ζηλανδία v Τουρκία). Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτή η επιλογή παίχθηκε σε λάθος αποδόσεις και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, θα διευθετηθεί στις σωστές αποδόσεις του 2.25.

    Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς,Η ομάδα της bet365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε δυστηχως την πατησα και γω στην βετ365.κερδησμενο στοιχημα μου το γηρησε μοναδα και μου ειπαν οτι δεν ηξερσν οτι το παιχνιδι ειναι διαρκειας 80 λεπτον και τοποθετησσν λαθος αποδωση.και μου καναν και φραγη του λιγαριασμου μου

      Διαγραφή
  7. Ειμαι πρακτορας του ΟΠΑΠ και γνωριζω καλα το θεμα του παιχνιδιου RACES. Στην συγκεκριμενη περιπτωση απλα καποιο απο τα δυο κυνοδρομια ειχε καθυστερηση στην εναρξη της κουρσας και αυτοματως το συστημα την παρεκαμψε και συνδεθηκε με την επομενη κουρσα του δευτερου κυνοδρομιου. Την ευθηνη σε αυτη την περιπτωση εχει ο πρακτορας που οφειλε να ενημερωσει για καθυστερησεις σε ενα απο τα κυνοδρομια που λαμβανουν μερος στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αλλα και ο παιχτης που επισης οφειλε αν μη τι αλλο να δει το δελτιο του σε ποια κουρσα συμετεχει. Σε ζωντανες κυνοδρομιες σε πραγματικο χρονο συμβαινει αρκετες φορες να υπαρχουν καθυστερησεις. Οι καθυστερησεις αυτες τις κοινοποιει με ηχο και ο σπικερ των κυνοδρομιων αλλα κοινοποιουνται και γραπτως στα μονιτορ-οθονες του πρακτορειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητέ πράκτορα , δεν νομίζω πως πραγματικά είσαι πράκτορας ή "αγαπητός συνεργάτης" , ( ξέρεις για όλα φταίνε οι πράκτορες και ποτε η ΟΠΑΠ Α.Ε ) πάντως σε καμιά περίπτωση , με τον όγκο των εν εξελίξει παιγνίων , ο κάθε πράκτορας ΔΕΝ έχει την δυνατότητα και την ευχέρεια να παρακαλουθεί ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕς ΚΟΥΡΣΕς ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ !!!! Όπως όμως ΠΟΛΎ σωστά λες , η πληροφόρηση υπάρχει και ηχητικά και οπτικά , και ένας παίκτης που γνωρίζει τόσο καλά τους κανόνες ενός παιγνίου, οφείλει να ξέρει ΚΑΙ να προσέχει και τα δελτία που παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των Ολιγαρχών.

    Ενώ η τρόϊκα και η εντολοδόχος ελληνική κυβέρνηση κόπτονται να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα και να απελευθερωθούν εντελώς οι απολύσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή προχωρούν σε υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ και των τραπεζών σε χέρια λίγων. Και συγκεκριμένα στα χέρια εκείνων που συντάσσονται με τα συμφέροντα των διεθνών ολιγαρχών.

    Έτσι εννοούν τον ελεύθερο ανταγωνισμό. Μια εξοντωτική ισοπέδωση προς τα κάτω,
    για να μην σηκωθεί κανένα νέο «κεφάλι» και μια υπερσυγκέντρωση του πλούτου και της εξουσίας στην κορυφή.

    Παρατηρούμε επίσης μια υπερπροστασία της ιδιοκτησίας στην κορυφή (π.χ. εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, μιντιάρχες, τραπεζίτες) και μια κατάλυση της ιδιοκτησίας στη βάση που φτάνει στην ουσία μέχρι τη δήμευση.

    Καλώς ήρθατε στη Νέα Ελλάδα των ολιγαρχών.

    Καλώς ήρθατε στην κόλαση του σύγχρονου ελληνικού Μεσαίωνα.

    Τώρα ζώα... ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για τον Ο.Π.Α.Π στο παιχνιδι του προ.πο....Οταν τελειωνουν ολοι οι αγωνες,ποδοσφαιρου στην κανονικη διαρκεια παιχνιδιου,χωρις ματαιωση αγωνα,και η νικητρια στηλη ολοκληρωνεται με την τελευταια ομαδα,ουτε την νικητρια στηλη δεν ανακοινωνουν,αλλα ουτε την διαλογη δεν κανουν,και θεωρειτε οτι εχουν εξεληξη......ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΡΟΤΟ ΚΑΙ ΛΟΤΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΛΟΓΗ....ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ ΠΕΡΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια πειτε μου τι να κανω.ειμαι πελατης της βετ365 εχτες ειχε ενα παιχνιδι αυστραλιας u20 σε αποδοση το διπλο 1,95.ειχα στο λογαριασμο μου 360 ευρω και παιζω 100 ευρω στο διπλο.στο ημηχρονο και ενω η ομαδα που ειχα πονταρει προηγητο 1-2 το εξαφανησαν απο το live.μπηκα σε αλλη εταιρια που το ειχε και το ειδα μεχρι τελος και εληξε 1-3 ανταυτου μου το γυρησανε μοναδα.οταν τους καλεσα για ποιο λογο μου εκλεψαν τα 95 ευρω μου ειπαν οτι δεν ηξεραν οτι ειναι 40λεπτα τα ημηχρονονα και ειναι ΑΚΥΡΟ!!!και οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι υπογραψα τους κανονες οταν γραφτηκα.το βραδυ μπηκα να παιξω και ειδα οτι μου μπλοκαρανε και τον λογαριασμο...και θα με παρουν τηλεφωνο οτσν τους καπνιση.εχω να κοιμηθω απο εχτες και εχω πονοκεφαλο ολη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση