GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Μέχρι σήμερα, δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα περί τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Καθησυχαστικός για τα δημοσιεύματα και τις μαρτυρίες περί της ύπαρξης τζιχαντιστών στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης...


Καθησυχαστικός για τα δημοσιεύματα και τις μαρτυρίες περί της ύπαρξης τζιχαντιστών στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
Ερωτηθείς σχετικά από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Κικίλιας έσπευσε να κατευνάσει τις όποιες ανησυχίες, δηλώνοντας: «Πληροφορίες για την παρουσία μελών του ΙSIS ή ISIL στη χώρα μας δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη μέχρι σήμερα έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών».
Ορμώμενος από μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, απεικονίζοντας μέλη του ISIS να υψώνουν μαύρες σημαίες στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο κ. Κακλαμάνης ρώτησε σχετικά, με τον υπουργό να ξεκαθαρίζει: «Η φωτογραφία του συγκεκριμένου δημοσιεύματος έχει ληφθεί από συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε την 31η Αυγούστου 2012, με πρωτοβουλία του συλλόγου ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ο οποίος πραγματοποιεί διάφορες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στο λαό της Συρίας».
Τέλος, επισήμανε: «Οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες άλλων υπουργείων και παράλληλα αξιοποιούν τους θεσμοθετημένους διαύλους διεθνούς συνεργασίας, για τη λήψη κάθε αναγκαίου και πρόσφορου προληπτικού ή και αποτρεπτικού μέτρου».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση