GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδε Ολυμπιακό, θα συνεχίσει με Ρόμα και… Σαμαρά ο Ρανιέρι

Τη χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολούθησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος... θα δει τον αγώνα...



Τη χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολούθησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος... θα δει τον αγώνα της Ρόμα για να παρακολουθήσει τους Έλληνες διεθνείς και θα πάει στην Αγγλία για τον Σαμαρά.

Λόγω της παρουσίας του στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν η FIFA και η UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Μουντιάλ στη Ρωσία ο Κλαούντιο Ρανιέρι παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει, ενώ παράλληλα ο Γιάννης Μανιάτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Ισπανούς.

Απόψε (κι ανάλογα με την ακριβή ώρα άφιξης της πτήσης του) ο προπονητής της «γαλανόλευκης» θα παρακολουθήσει στη Ρώμη μεγάλο μέρος του αγώνα της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Σε αυτό το παιχνίδι ο κ. Ρανιέρι θα έχει στους Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας στραμμένη την προσοχή του.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα βρεθεί στο Λονδίνο για τον αγώνα της Γουεστ Μπρόμγουιτς στην έδρα της Τότεναμ, όπου περιμένει να δει τον Γιώργο Σαμαρά και να συζητήσει μαζί του για την αγωνιστική του κατάσταση.

Τι έγινε στην Αγία Πετρούπολη

Στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο που συνδιοργάνωσαν η FIFA και η UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Μουντιάλ, το οποίο διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ανάλυση περιπτώσεων τραυματισμού ποδοσφαιριστών και αντιμετώπισής τους από αθλητιάτρους της FIFA. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κ. Μπουζάκα, Κολίνα (υπεύθυνοι διαιτησίας σε FIFA και UEFA αντίστοιχα) οι οποίοι αναφέρθηκαν σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής των κανονισμών από τους διαιτητές αλλά και κακής και αντικανονικής συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών απέναντι σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας καθώς επίσης σε διαιτητές.

Μετά το τέλος των εργασιών ο Κλάουντιο Ρανιέρι δήλωσε: «Το συνέδριο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσω των παρουσιάσεων που έγιναν αλλά και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ειδικών του αθλήματος καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οι συνάδελφοι προπονητές μας μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επίσης μιλήσαμε για το πόσο πιο γρήγορο γίνεται το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και φυσικά για την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγώνα, είτε με την μπάλα στα πόδια τους είτε χωρίς αυτήν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση