GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπ. Λυκούδης

O Βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς έθεσε εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Με επιστολή που απέσ...


O Βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς έθεσε εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Με επιστολή που απέστειλε το μεσημέρι της Τρίτης στον πρόεδρο της Βουλής, ο Σπύρος Λυκούδης ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του κόμματος και μετά από αυτή την εξέλιξη η Δημοκρατική Αριστερά παραμένει με 10 βουλευτές.
Στην επιστολή του ο κ. Λυκούδης αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, με την επιστολή του αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα δεν ανήκω στην ΚΟ της Δημοκρατικής Αριστεράς και παραμένω ως ανεξάρτητος βουλευτής.
Με εκτίμηση
Σπύρος Λυκούδης»
Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ αναφέρει…
Παρά τη προτροπή της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Προέδρου της προς τα μέλη της «Μεταρρυθμιστικής τάσης» να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να συμμετάσχουν στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, οι συγκεκριμένοι σύντροφοι εμμένουν στη γραμμή της αποχώρησης. Πρόκειται για την τελευταία πράξη μιας προαναγγελθείσας ρήξης, που επελέγη σε πείσμα κάθε έννοιας συλλογικότητας και δημοκρατικών διαδικασιών.
Στα δημοκρατικά κόμματα ο μόνος τρόπος επίλυσης των πολιτικών διαφωνιών παραμένει η προσφυγή στη βάση και ο σεβασμός του κανόνα της πλειοψηφίας. Η Δημοκρατική Αριστερά, τα μέλη και τα στελέχη της, έχοντας πλήρη συνείδηση της σημασίας των στιγμών, προσέρχονται στο τρίτο συνέδριο του κόμματος, με την πεποίθηση ότι ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ανανεωτικής Αριστεράς θα γυρίσει σελίδα, θα ανακτήσει την δυναμική του και θα προσδιορίσει τις εξελίξεις.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση