GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος Χουάν Κάρλος; Αυτοί είναι οι διάσημοι που δεν άφησαν ούτε θηλυκιά γάτα!

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Χουάν Κάρλος ότι έχει πάει στη ζωή του με πάνω από 1.500 γυναίκες που έγινε από τη συγγραφέα Πιλάρ Έ...



Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Χουάν Κάρλος ότι έχει πάει στη ζωή του με πάνω από 1.500 γυναίκες που έγινε από τη συγγραφέα Πιλάρ Έιρ με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τον θρόνο του ισπανικού βασιλείου, ανέδειξε μια πτυχή του τέως πλέον βασιλιά που δεν τη γνωρίζαμε.

Αλλά ο Χουάν Κάρλος αυτή τη στιγμή με τις πάνω από 1.500 κατακτήσεις δεν είναι παρά προτελευταίος σε μια λίστα με ηθοποιούς και εν γένει διάσημους άνδρες που το έλεγε η περδικούλα τους και όσο ήταν ακόμα στα ντουζένια τους- κάποιοι συνεχίζουν μέχρι σήμερα- δεν άφησαν θηλυκιά γάτα που να τους ξεφύγει.

Και δεν αισθάνονται καθόλου ντροπή να το πουν και να το διαλαλήσουν. Ένας από αυτούς έχει πάει με πάνω από 12.000 γυναίκες, ήτοι σημαίνει μία κάθε μέρα. Σε άλλους πάλι η καταμέτρηση είναι δύσκολη καθώς οι κοπέλες είναι τόσες πολλές ων ουκ έστιν αριθμός.

Χιου Χέφνερ
Τα λόγια για τον αγέραστο και αειθαλή Χιου περιττεύουν. Κάθε 3μηνο αλλάζει και κουνελάκι, έχει παντρευτεί και χωρίσει απειράριθμες φορές και ποιος ξέρει πόσες ακόμα έχουν επισκεφθεί τη Βίλα του για μία μόνο βραδιά. Όλα αυτά τα χρόνια έχει ξεπεράσει το χιλιάρικο ο Χέφνερ και συνεχίζει.


Λεονάρντο Ντι καπριο
Στη θέση του θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ ή τον Τζουντ Λο, αλλά είχε ένα ισχνό προβάδισμα. Πιο παλιά είχε σχέσεις που κρατούσαν ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά εδώ και μερικά χρόνια κάθε μήνα τον βλέπουμε και με άλλη στο σκάφος του. Σε σχέση με τους άλλους είναι στα χαμηλά, αφού πλησιάζει τις 200 μετά βίας. Κρίστεν Ζανγκ, Έμμα Μίλερ, Ζιζέλ Μπούντχεν, Μπαρ Ρεφαέλι, Άμπερ Βαλέτια, Κλερ Ντέινς, Μπλέικ Λάιβλι, Μπρίτζετ Χολ, Μπρίτανι Ντάνιελ είναι μερικές από τις κατά καιρούς σχέσεις του.

Ζορζ Σιμενόν
Ο Ζορζ Σιμενόν μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά όλοι εμείς θέλουμε 100 ζωές για να πάμε με όσες γυναίκες έχει πάει. Πάνω από 10.000 λένε κάποιοι, για την ακρίβεια ένας έβγαλε αυτόν τον αριθμό όταν ο Ζορζ του είπε ότι πήγαινε με 2 και 3 γυναίκες την εβδομάδα. Σημαίνον ανήρ και ο Σιμενόν!


1 σχόλιο

  1. Εάν οι 1500 γυναίκες πήγαιναν με τον Χουάν Κάρλος για την ομορφιά του, και όχι λόγω φόβου και εξάρτησης από το αξίωμά του, χαλάλι του και μπράβο του να το υπερηφανεύεται.
    Δεν πείθει όμως κανένα ότι όλες αυτές πήγαιναν μαζί του για την ...ομορφιά του.
    Οπότε πρέπει να ντρέπεται και όχι να υπερηφανεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση