GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κρήτη δύο από τα καλύτερα ενυδρεία σε όλη την Ευρώπη

Στις λίστες με τα καλύτερα ενυδρεία και υδάτινα πάρκα ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το 2014 βρέθηκε ο ελληνικός ...


Στις λίστες με τα καλύτερα ενυδρεία και υδάτινα πάρκα ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο για το 2014 βρέθηκε ο ελληνικός προορισμός.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η διεθνής ταξιδιωτική ιστοσελίδα tripadvisor, με βάση τις επιλογές των χρηστών της δημοσιοποίησε τις νέες λίστες με τη σειρά κατάταξης παγκοσμίως, ανά ήπειρο και ανά χώρα (όπου υπάρχουν συμμετοχές) των 25 καλύτερων ενυδρείων, υδάτινων πάρκων ψυχαγωγίας, πάρκων, πάρκων ψυχαγωγίας, ζωολογικών κήπων και των κορυφαίων σημείων ενδιαφέροντος (ορόσημα).
Στη λίστα με τα 25 καλύτερα ενυδρεία στον κόσμο, το ενυδρείο Aquaworld στη Χερσόνησο της Κρήτης κατέλαβε την έκτη θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα, το ενυδρείο της Χερσονήσου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ενυδρείο του Ηρακλείου τη 14η θέση.
Στη λίστα με τα 25 καλύτερα υδάτινα πάρκα ψυχαγωγίας στον κόσμο, το Water Park στο Φαληράκι της Ρόδου κατέλαβε τη 18η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα, η Ελλάδα είχε πέντε συμμετοχές. Τη 4η θέση κατέλαβε το Water Park στο Φαληράκι, τη 13η το υδάτινο πάρκο Splash Fun στο Τσιλιβί, τη 17η το υδάτινο πάρκο Star Beach στη Χερσόνησο, την 20ή η Αqualand στον Αγιο Ιωάννη της Κέρκυρας και την 23η το υδάτινο πάρκο Acqua Plus στη Χερσόνησο.
Στη λίστα με τα δέκα καλύτερα υδάτινα πάρκα ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, τις πρώτες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν τα πάρκα που έχουν παρουσία στην ευρωπαϊκή λίστα. Τα άλλα πέντε πάρκα που καταλαμβάνουν από την έκτη έως τη δέκατη θέση στην ελληνική λίστα είναι το Watercity στην Ανώπολη, το Water Village στη Ζάκυνθο, το υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Σιδάρι, το υδάτινο πάρκο Λίντο στο Μαστιχάρι και το υδάτινο πάρκο Santorini Park στη Σαντορίνη.
Ως κορυφαίο υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο και στην Ευρώπη αναδείχθηκε το πάρκο Siam στη περιοχή Αντέγιε της Ισπανίας. Την πρώτη θέση με τα καλύτερα ενυδρεία στον κόσμο κατέλαβε το Μonterey Bay Aquarium στην περιοχή Μοντερέι της Καλιφόρνιας και την πρώτη θέση στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα, το Οceneario de Lisboa της Λισσαβόνας.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση