GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο λιμάνι του Βόλου το Costa Deliziosa

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa με σημαία Ιταλίας, με 2535 επιβάτες που στην ...



Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa με σημαία Ιταλίας, με 2535 επιβάτες που στην πλειοψηφία τους ήταν Ιταλοί και Γάλλοι και με 897 άτομα πλήρωμα. Η άφιξη του Costa Deliziosa είναι η πρώτη της εταιρίας COSTA CROCIERE για την πόλη μας, ενώ υπολείπονται άλλες πέντε αφίξεις για τη φετινή σεζόν του κρουαζιερόπλοιου COSTA PACIFICA.

Η συνεργασία αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την Δημοτική αρχή λόγω του ότι η εταιρία Costa Crοciere διακινεί κάθε χρόνο χιλιάδες τουριστών με τα κρουαζιερόπλοια που διαθέτει. Ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα τουρισμού,, κ. Θάνος Θεοδώρου, υποδέχτηκε τους εκπροσώπους του κρουαζιερόπλοιου στο Ιταλικό προξενείο, μαζί με την πρόξενο της Ιταλίας κα Κ. Τσόπελα και τον κ. Πετεινάρη ναυτικό πράκτορα, και συζήτησαν την ένταξη του λιμανιού της πόλης μας στο πρόγραμμα κρουαζιέρας, που διαθέτει η εταιρία.

Στους επισκέπτες, που εξυπηρετήθηκαν από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, δόθηκαν χάρτες και πληροφοριακό υλικό , με οδηγίες για τα αξιοθέατα της πόλης, την παραλία του Βόλου και τα κοντινά παραδοσιακά χωριά του Πηλίου. Ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της πόλης διέθεσε από το Info desk του σταθμού υποδοχής ενημερωτικό σήμα που παρότρυνε τους επιβάτες να κατευθυνθούν τόσο στην εμπορική αγορά όσο και στα καταστήματα εστίασης (καφετέριες εστιατόρια τσιπουράδικα) προσφέροντας ιδιαίτερη έκπτωση στου επιβάτες της κρουαζιέρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση