GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούνται ανώτατα στελέχη της Deutsche Bank

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία απήγγειλαν κατηγορίες στο διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, καθώς και σε δύο πρώην διευθύνο...


Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία απήγγειλαν κατηγορίες στο διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, καθώς και σε δύο πρώην διευθύνοντες συμβούλους για κατάθεση ψευδών στοιχείων σε δικαστήριο.
Ο εισαγγελέας του Μονάχου απήγγειλε κατηγορίες στον Γιούργκεν Φίτσεν, καθώς και στους Ρολφ Μπρούερ και Γιόζεφ Άκερμαν ότι προσπάθησαν να κάνουν απάτη σε αγωγή που κατέθεσε ο πρώην μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Λέο Κιρχ.
Ο Λέο Κιρχ κατηγόρησε τον τότε διευθύνων σύμβουλο, Ρολφ Μπρούερ, ότι συνέβαλε στη χρεοκοπία της εταιρείας το 2002, λέγοντας ότι οι τράπεζες αρνούνταν να του δανείσουν χρήματα.
Ο Λέο Κιρχ πέθανε το 2011 και η Deutsche Bank έκλεισε τη δικαστική διαμάχη με συμβιβασμό πληρώνοντας 775 εκατομμύρια ευρώ.
Κατά την κατάθεση, οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο Ρολφ Μπρούερ κατέθεσε ψεύτικα στοιχεία.
Τώρα, το δικαστήριο θα πρέπει να αποδείξει αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε το θέμα να πάει σε δίκη.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση