GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

DJ μοίραζε ναρκωτικά σε κλαμπ στην Κέρκυρα

Κυρίως στην περιφέρεια, είναι μια 44χρονη Ελληνίδα DJ που κάνει διεθνή καριέρα και θεωρείται εξπέρ στην «σκληρή» ηλεκτρονική μουσική...


Κυρίως στην περιφέρεια, είναι μια 44χρονη Ελληνίδα DJ που κάνει διεθνή καριέρα και θεωρείται εξπέρ στην «σκληρή» ηλεκτρονική μουσική.
Φαίνεται, όμως, ότι δεν δημιουργούσε ψυχεδέλεια μόνο με τις νότες!
Την Παρασκευή, παραμονή ενός μεγάλου πάρτι σε γνωστό νυχτερινό club της Κέρκυρας όπου θα έπαιζε μουσική, η γυναίκα βρέθηκε στο επίκεντρο επιχείρησης αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά και επιβεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία της στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.
Η 44χρονη συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή της 31 «τριπάκια» του παραισθησιογόνου LSD, αλλά και 11,7 γραμμάρια ακατέργαστης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τα οποία σκόπευε να πουλήσει κατά τη διάρκεια του πάρτι σε νεαρούς θαμώνες του club!
Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που της άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση