GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EKAB: Το ασθενοφόρο έφτασε στον 46χρονο φίλαθλο μέσα σε τέσσερα λεπτά

Διευκρινιστική ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο «Ηρόδοτος», στη Νέα Αλικαρν...


Διευκρινιστική ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο «Ηρόδοτος», στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης, απέστειλε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ Κρήτης που παρατίθενται, η κλήση από το δημοτικό στάδιο ελήφθη ώρα 16:48 και αφορούσε στο περιστατικό τραυματισμού 46χρονου άντρα.
«Αμέσως διαβίβασε το σήμα στο πιο κοντινό άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο και αυτό αφίχθη στο γήπεδο στις 16:52» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, και λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, δόθηκε εντολή (από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ) να μεταβεί στο σημείο και μικρό Όχημα Ταχείας Πρόσβασης με γιατρό, όπως και έγινε -αυτό αφίχθη στο γήπεδο στις 16:54.

«Στη συνέχεια, και ώρα 17:01, το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. με τον τραυματία και με τη συνοδεία του γιατρού, αναχώρησε από το γήπεδο «Ηρόδοτος» με προορισμό το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Βάσει των παραπάνω και στηριζόμενοι στα επίσημα αρχεία καταγραφής του περιστατικού, ο πραγματικός χρόνος ανταπόκρισης του ασθενοφόρου ήταν μόλις 4 λεπτά (και όχι 30 λεπτά όπως ειπώθηκε), πράγμα που καθιστά προφανές πως το ΕΚΑΒ ανταπεξήλθε άμεσα στην κάλυψη του περιστατικού» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση