GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Eurosport ο Jens Voigt για την κατάρριψη του θρυλικού ποδηλατικού “Ρεκόρ της Ώρας”!

Ο Γερμανός πρωταθλητής θα προσπαθήσει να καταρρίψει το θρυλικό “Ρεκόρ της Ώρας” που κρατά από το 2005 ο Ondrej Sosenka με 49.70...



Ο Γερμανός πρωταθλητής θα προσπαθήσει να καταρρίψει το θρυλικό “Ρεκόρ της Ώρας” που κρατά από το 2005 ο Ondrej Sosenka με 49.700 μέτρα! Ο αγώνας θα προβληθεί
ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Eurosport και στις 70 τηλεοπτικές αγορές του καναλιού στις ζώνες Ευρώπης και Ασίας / Ειρηνικού.

Ως το “Σπίτι της Ποδηλασίας” το Eurosport όχι μόνο θα παρουσιάσει την προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ, αλλά θα προσφέρει στους φίλους του αθλήματος μια ημέρα με περισσότερες από 11 ώρες ποδηλατικής δράσης, από τις 09:45 έως τις 21:15!

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια εκπομπή αφιερωμένη στην προετοιμασία του Jens Voigt, στο ποδήλατο που θα χρησιμοποιήσει, τον αντίκτυπο της προσπάθειάς του στον κόσμο της ποδηλασίας, αλλά και τις ιστορικές αναφορές για τα αντίστοιχα ρεκόρ του παρελθόντος. Η κάλυψη του Eurosport θα συνεχιστεί με αγωνιστικά στιγμιότυπα από τον Γύρο Γαλλίας και τον Γύρο Ισπανίας της φετινής χρονιάς, αλλά και την ανάλυση των δύο αγώνων από τον παγκόσμιο πρεσβευτή ποδηλασίας του καναλιού, Greg LeMond. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ακόμα τις καλύτερες στιγμές από τους αγώνες Γκραν Πρι του Σεπτεμβρίου σε Κεμπέκ, Μόντρεαλ και Βαλλονία.

Η προσπάθεια του Jens Voigt απέναντι στο χρονόμετρο θα προβληθεί σε απ’ ευθείας μετάδοση από το Eurosport από τις 19:30. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του καναλιού θα μας προσφέρει συνεντεύξεις με τους ξεχωριστούς καλεσμένους έως την εκκίνηση της κούρσας στις 20:00, αλλά και με σχολιασμούς και αντιδράσεις αμέσως μετά το τέλος της στις 21:00.

Ο 42χρονος Jens Voigt της Trek Factory Racing, σπεσιαλίστας των “επιθέσεων” σε ποδηλατικούς αγώνες δρόμου αποχώρησε από την αγωνιστική δράση τον Αύγουστο μετά από μια καριέρα τριών δεκαετιών, με διακρίσεις και νίκες σε ετάπ τόσο στον Tour de France όσο και στον Giro d’Italia. Κρατά και το σχετικό ρεκόρ των 17 συνεχόμενων συμμετοχών στον Γύρο Γαλλίας.

Το “Ρεκόρ της Ώρας” είναι ένα από τα παλαιότερα σπουδαία ποδηλατικά γεγονότα, καθώς κρατά από το 1876 με πρώτη καταμετρημένη απόσταση τα 26.508 μέτρα. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως απαιτητική αποστολή, αν αναλογιστούμε πως τα τρία πιο πρόσφατα -αναγνωρισμένα από την UCI- ρεκόρ διαχωρίζονται από μόλις 269 μέτρα: Τα 49.700μ. του Ondrej Sosenka το 2005, τα 49.441μ. του Chris Boardman το 2000 και τα 49.431μ. του Eddy Merckx το 1972.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση