GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σκάνδαλο στη FIFA!

Μπορεί ο Ζεπ Μπλάτερ να δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA για πέμπτη φορά, όμως, τα σκάνδαλα που αφορούν την...



Μπορεί ο Ζεπ Μπλάτερ να δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA για πέμπτη φορά, όμως, τα σκάνδαλα που αφορούν την παγκόσμια ομοσπονδία έρχονται στην
επιφάνεια το ένα μετά το άλλο. Το τελευταίο, όπως αποκαλύπτει το "Reuters", αφορά ένα μέλος της FIFA, το οποίο συνελήφθη και θεωρείται ένοχο για ξέπλυμα χρήματος στα νησιά Κέιμαν.

Ο Κέινοβερ Γουάτσον, ένα από τα οκτώ μέλη στην επιτροπή ελέγχου και συμμόρφωσης της FIFA και αντιπρόεδρος της καραϊβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αρνείται τις κατηγορίες και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, ενώ επιτρέπεται να παραμείνει μόνο σε βρετανικό υπερπόντιο έδαφος.

Η επιτροπή της FIFA, η οποία έχει επικεφαλής τον Ιταλό Ντομένικο Σκάλα, είναι επιφορτισμένη με τη διασφάλιση και τη σταθερότητα των οικονομικών της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Όσο για την τελευταία, αρνήθηκε να τοποθετηθεί στο "Reuters" επί του θέματος.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέιβιντ Μπέινς, μέλος της επιτροπής καταπολέμησης της διαφθοράς στα νησιά Κέιμαν, εξέδωσε μία ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ, στην οποία αναφέρεται ότι ο Γουάτσον ήταν ύποπτος για παραβίαση του άρθρου 12 του κώδικα κατά της διαφθοράς των νήσων Κέιμαν και για κατάχρηση του δημόσιου αξιώματός του. Αυτές οι κατηγορίες αφορούν τον Γουότσον στο διάστημα που εκείνος ήταν επικεφαλής του συστήματος Υγείας.

Όσο γι τον Γουάτσον είπε: "Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εν ευθέτω χρόνω, την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο θα ξεκαθαρίσω τη θέση μου με περισσότερες λεπτομέρειες. Δεδομένου ότι η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη οι δικηγόροι μου με συμβούλεψαν να μην κάνω περαιτέρω σχόλια".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση