GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαταγές πληρωμής κατά της Goodyear. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Του Γιώργου Κ. Ανδρή Σε πρόσθετη λήψη μέτρων κατά της Goodyear Hellas αλλά και αναγκαστική εκτέλεση των διαταγών πληρωμής προ...



Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Σε πρόσθετη λήψη μέτρων κατά της Goodyear Hellas αλλά και αναγκαστική εκτέλεση των διαταγών πληρωμής προχωρούν οι πρώην Εργαζόμενοι της Goodyear καθώς η θυγατρική εταιρεία αθέτησε τις υποχρεώσεις της.
Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση του δικηγόρου των Πρώην Εργαζομένων της Goodyear κ. Καζάκου προς τα μέλη του Σωματείου αναγράφεται χαρακτηριστικά πως: «Μετά τον μήνα Αύγουστο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν ήταν δυνατή η κατάθεση ένδικων βοηθημάτων, επανακαταθέσαμε την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, τις αιτήσεις για έκδοση διαταγών πληρωμής.

Οι διαταγές πληρωμής δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, δυο μέρες μετά την κατάθεση των αιτήσεών μας. Είμαστε επομένως έτοιμοι να προχωρήσουμε στην αναγκαστική εκτέλεση αυτών των διαταγών πληρωμής σε περίπτωση που η εταιρία αρνηθεί να πληρώσει. Διευκρινίζω ότι πρόκειται για τις προηγούμενες διαταγές πληρωμής που έπαυσαν να ισχύουν λόγω αθέτησης των υποχρεώσεων της εταιρίας.
Το επόμενο βήμα θα είναι η σύνταξη και κατάθεση αιτήσεων διαταγών πληρωμής για όλους τους δικαιούχους. Περιμένουμε ότι σε σύντομο χρόνο θα δημοσιευθούν και οι άλλες δύο αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών για τα αλλαχού κερδηθέντα (μέχρι στιγμής δημοσιεύθηκαν δύο).

Στο μεταξύ προσδιορίσαμε δικάσιμη για την έφεσή μας στην υπόθεση των αποζημιώσεων απόλυσης. Το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση προτίμησης που καταθέσαμε για σύντομο προσδιορισμό δικάσιμης, που είναι η 21.4.2015, αντί για το τέλος του έτους 2015 που θα οριζόταν κανονικά.
Ο προσδιορισμός δικάσιμης για την τρίτη αγωγή μισθών υπερημερίας θα γίνει αμέσως μόλις συγκεντρώσουμε και περάσουμε κάποια νέα στοιχεία που είναι αναγκαία.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες προετοιμάζουμε τη λήψη πρόσθετων μέτρων κατά της εταιρίας, που θα επιταχύνουν την ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας. Για τα μέτρα αυτά θα υπάρξει ενημέρωσή σας σύντομα.».

Πάντως στην ανακοίνωση γίνεται λόγος πως θα συμβούν σημαντικά γεγονότα πολύ σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση