GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ακροδεξιά του κυρίου στην άμυνα της Ελλάδας

Το πολιτικό κενό που αφήνει ο κ.Αβραμόπουλος ως νέος Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων σπεύδουν να καταλάβουν τα...



Το πολιτικό κενό που αφήνει ο κ.Αβραμόπουλος ως νέος Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων σπεύδουν να καταλάβουν τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα της Ελλάδας, της ανάπτυξης και της μίζας.

Ο νικητής είναι πάντα ένας φυσικά και το παρακράτος της χώρας δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη φωλιά του. Αυτοί που καθόρισαν την πολιτική και κοινωνική ιστορία της Ελλάδας επί δεκαετίες μέχρι το 2009 με τη μυστική παραστρατιωτική οργάνωση τους θα δώσουν τον υπέρτατο αγώνα για τη θέση του νέου Υπουργού Αμύνης της Ελλάδας.

Οι ΗΠΑ με το επίσημο διάγγελμα του Προέδρου τους κ.Ομπάμα, η Γαλλία με την επίσκεψη του Προέδρου τους κ.Ολάντ στο Ιράκ και οι δυτικοί σύμμαχοι δείχνουν αποφασισμένοι να προασπιστούν τον τρόπο ζωής της ελευθερίας των επιλογών απέναντι στο θρησκευτικό σκοταδισμό των τζιχαντιστών και αναμένουν τις αποφάσεις των λαών με ποιο στρατόπεδο είναι. Φυσικά η επιτήδεια ουδετερότητα δεν είναι αποδεκτή. No pain, no gain.

Η εμμονή πατριωτικών κύκλων για την κατάληψη του Πενταγώνου από αποστράτους αμφιλεγόμενης ηθικής και επιχειρησιακής ικανότητας είναι ανησυχητική. Ακόμα χειρότερα όταν αυτή παρουσιάζεται και ως επιλογή του Πρωθυπουργού της χώρας. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν Αρχηγοί Στρατού που τίμησαν τον όρκο τους και την πίστη στο Σύνταγμα της χώρας τηρώντας τους Νόμους και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Είναι πάλι γεγονός ότι υπήρξαν Αρχηγοί Στρατού που ηγήθηκαν διχαστικά και αμφιλεγόμενα.

Τι να εξηγήσει ένας στρατιωτικός αναλυτής όταν η κύρια απειλή της χώρας, σύμφωνα με το αμυντικό-αποτρεπτικό δόγμα μας, έχει να αντιμετωπίσει μία μόνο κύρια απειλή από την Ελλάδα, που περιέργως δεν αποτελεί την κύρια απειλή της στο δικό της δόγμα, και εσύ σκάβεις για να την προστατεύσεις. Αφέλεια ή φοβία.

Η χώρα δεν χρειάζεται "αράχνες" στρατηγούς και ακροδεξιούς πολιτικούς να μοιράζουν θρησκευτικά βιβλία και CD και να διοικούν από το πάσης φύσεως άβατο του Aγίου Όρους. Η χώρα χρειάζεται έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πολιτικό ηγέτη στην άμυνα της, για να μην βγει εκτός μάχης στον αγώνα που δίνει απέναντι σε συνεργαζόμενους ξένους και Έλληνες λάτρεις του σκοταδιού.

Η χώρα χρειάζεται την Ελπίδα και το Άγιο Φως να φωτίσει τους πολιτικούς ηγέτες της ώστε να απογαλακτιστούν από το δηλητήριο της καταστροφής που ρέει αργά και ύπουλα μέσα τους με το μανδύα της θρησκευτικής και πατριωτικής ευλάβειας και να φέρουν τη νίκη στην ανταγωνιστική παγκόσμια κοινότητα της ελευθερίας.

Δεν μπορούν άλλο οι Ένοπλες Δυνάμεις και η κοινωνία που προασπίζονται να αιμορραγούν εσωτερικά. Αυτό πρέπει να σταματήσει πριν είναι αργά...
http://thedayaftergr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση